ΕΟΠΥΥ: Πληρώνονται όλοι για τον Φεβρουάριο! Αποκλειστικό ρεπορτάζ της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Μαζί με το… ΔΝΤ που πήρε τη δόση του από το ελληνικό κράτος, ρευστό στους λογαριασμούς τους θα δουν και όλοι οι ιδιώτες πάροχοι του ΕΟΠΥΥ!
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr αργά το απόγευμα της Δευτέρας κατατέθηκαν από το υπουργείο Οικονομικών στους λογαριασμούς του ΕΟΠΥΥ 43,7 εκατ. ευρώ, που αποτελούν μια ολόκληρη μηνιαία χρηματοδότηση του Οργανισμού. Να σημειωθεί πως όλο το προηγούμενο διάστημα ο ΕΟΠΥΥ λάμβανε μισές χρηματοδοτήσεις λόγω έλλειψης ρευστού στα κρατικά ταμεία.
Με την κρατική αυτή χρηματοδότηση των 43,7 εκατ. ευρώ, ο ΕΟΠΥΥ θα αρχίσει να πληρώνει όλους τους παρόχους που μεταξύ άλλων είναι γιατροί, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτές, φαρμακευτικές εταιρείες κ.α.
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές του HealthReport.gr, το πρωί της Τρίτης θα ξεκινήσουν να εκδίδονται τα εντάλματα για όλους τους παρόχους, θα ακολουθήσει η διαδικασία του παρέδρου και αναμένεται έως το τέλος της εβδομάδας να έχει ολοκληρωθεί η γραφειοκρατική διαδικασία.

Γιατροί, ιδιωτικές κλινικές, διαγνωστικά κέντρα, φυσικοθεραπευτές, φαρμακευτικές εταιρείες κ.α αναμένεται να δούνε χρήματα στους λογαριασμούς τους το αργότερο έως της αρχές της άλλης εβδομάδας!

Οι φαρμακοποιοί αναμένεται την Τρίτη 12 Μαΐου να εισπράξουν το δεύτερο μισό του Ιανουαρίου που τους οφείλει ο ΕΟΠΥΥ.
Όμως μπορεί η δόση των 43,7 εκατ. ευρώ να κατατέθηκε στον ΕΟΠΥΥ, το πρόβλημα ωστόσο της καθυστέρησης στη χρηματοδότηση του οργανισμού παραμένει.

Άλλωστε ο ΕΟΠΥΥ δεν μπορεί να εισπράξει εδώ και καιρό όσα του αναλογούν από την κοινωνική ασφάλιση και τον κλάδο υγείας, καθώς τα χρήματα παρακρατούνται για να πληρωθούν οι συντάξεις.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons