"Δεν θα πέσουμε αμαχητί", λέει ο Βαρουφάκης και παραπέμπει στο Κούγκι

"Δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί" τόνισε ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, μιλώντας στο ERTOpen για τη διαπραγμάτευση της ελληνικής κυβέρνησης με τους εταίρους.

Σχετικά με το εάν πρέπει να υπάρξει "Κούγκι", ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε ότι "εγώ δεν ντρέπομαι για το Κούγκι" και διερωτήθηκε "δηλαδή, ο Σαμουήλ δεν έπρεπε να ανατινάξει το Κούγκι;. Είναι κακό το δείγμα αυταπάρνησης;"

Σχετικά με τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης τόνισε ότι δεν έχει πατηθεί καμία κόκκινη γραμμή, σημειώνοντας ότι στις διαπραγματεύσεις η ελληνική πλευρά διερωτάται "αν εγώ πατήσω την κόκκινη γραμμή, εσείς θα πατήσετε τη δικιά σας;" Σημείωσε δε ότι "στη διαπραγμάτευση δεν πας για τη ρήξη. Διαπραγμάτευση σημαίνει συμβιβασμός. Δεν έχουμε τα όπλα για να επιβάλουμε τις θέσεις μας. Αλλά δεν πρόκειται να πέσουμε αμαχητί".

"Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα πλαίσιο για μία συμφωνία, όταν θα διαμορφωθεί αυτή, τότε θα πάμε στα όργανα και θα πούμε "συμφωνούμε;" Αν όχι, τότε δεν υπάρχει συμφωνία. Αν ναι, τότε είναι συλλογική ευθύνη", συμπλήρωσε.

Σε ότι αφορά την πρόωρη προσφυγή στην κάλπη, ο Γιάνης Βαρουφάκης εκτίμησε ότι "εκλογές δεν θα γίνουν", ενώ για το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σχολίασε ότι "δεν είναι καθόλου κακό να σκεφτόμαστε τη δυνατότητα ενός δημοψηφίσματος", καθώς αυτό προβλέπεται από το Σύνταγμα της χώρας, ώστε να δίνει τη δυνατότητα στον ελληνικό λαό για πολύ μεγάλα ζητήματα να αποφαίνεται για το μέλλον του.

Τέλος, ερωτώμενος για την κριτική που του ασκείται από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Οικονομικών είπε: "μου αρέσει η έντονη αντιπαράθεση. Ο κόσμος μας βλέπει ενωμένους με τις διαφωνίες μας. Ως διαπραγματευτής θέλω ένα κόμμα που να με ελέγχει και να με εγκαλεί. Αυτό είναι απαραίτητο σε μία διαπραγμάτευση γιατί οι ανθρώπινες αντοχές δοκιμάζονται".

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons