Ο Τσακαλώτος έφερε τα λεφτά στην Ελλάδα τώρα που έγινε διαπραγματευτής;


tsakalotos
Ερώτημα: Ο αναπληρωτής υπουργός Ευκλείδης Τσακαλώτος, τώρα που ανέλαβε επικεφαλής των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, αισθάνθηκε την υποχρέωση να φέρει στην Ελλάδα όσα χρήματα έχει στο εξωτερικό;
Φαντάζομαι πως θα είχε την ευθιξία να το κάνει. Διότι όταν έγινε γνωστό το πόθεν έσχες του και έμαθε το πανελλήνιο ότι έχει τα πάντα εκτός Ελλάδας είπε το αμίμητο...δεν είναι όλα δικά μου, πρόκειται για αποταμιεύσεις του πατέρα μου και κάποια στιγμή έγινα συνδικαιούχος…
Αντιλαμβάνεστε πως αν έλεγε κάτι παρόμοιο υπουργός της ΝΔ ή του ΠΑΣΟΚ θα έτρωγε το γιαούρτι με το…πήλινο, την τσανάκα δηλαδή!
Οι επενδύσεις του είναι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία, ξένα funds όπως -Blackrock Global Funds, JP Morgan Fund, Invesco Balanced Risk Allocation Fund κ.α. καθώς και ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων αλλά και ελληνικά ομόλογα του EFSF αξίας 12.127 ευρω.
Για να νοιώσει ασφαλής ο Έλληνας φορολογούμενος, δεν πρέπει να γνωρίζει ότι ο επίσημος διαπραγματευτής της χώρας ρισκάρει όσα και ο ίδιος, που έχει τις καταθέσεις του σε ελληνικές τράπεζες;


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons