Απείλησε να αυτοπυρποληθεί άνεργος με τρία παιδιά - Δείτε το βίντεο

Ο εδώ και έξι μήνες άνεργος άνδρας, που προσπαθεί να βγάλει το επίδομα τέκνων ώστε να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, βρίσκεται σε απόγνωση. 

Πριν από λίγες ημέρες, όπως γράφει το patrisnews.com, πήρε ένα μπιτόνι βενζίνη και βρέθηκε στην υπηρεσία ΟΓΑ της Πάτρας, απειλώντας πως θα αυτοπυρποληθεί μπροστά στο προσωπικό. Ευτυχώς, ένας φίλος του ήταν κοντά και τον σταμάτησε.

Δύο μήνες, ο άνεργος Διονύσης ταλαιπωρείται από την αδιαφορία και την απάθεια της υπηρεσίας με το να τον πηγαινοφέρνουν για επιπλέον χαρτιά, ενώ αρχικά τον είχαν διαβεβαιώσει πως είχε καταθέσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Ο πατέρας τριών ανήλικων παιδιών βρέθηκε αντιμέτωπος με την ανεργία και η μόνη πηγή εσόδων, για να του εξασφαλίσει τις πληρωμές ενοικίου και ρεύματος, είναι αυτό το επίδομα. «Θέλω κάποιος υπεύθυνος που ακούει να με βοηθήσει. Προσπαθώ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου, αλλά δεν γίνεται…», τονίζει. 

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons