Βαρουφάκης: Ξέρουμε αν θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο;

Σάλο έχει προκαλέσει η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη σε μια καθαρίστρια έξω από το υπουργείο Οικονομικών, η οποία υιοθετήθηκε ως δήλωση από τα ΜΜΕ, υποτιμώντας τη νοημοσύνη ακόμα και των πιο ασυνείδητων επισκεπτών.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο κ. Βαρουφάκης μόλις φτάνει στο υπουργείο Οικονομικών τον υποδέχεται μία  συμβασιούχος καθαρίστρια και τον ρωτάει: «Υπουργέ τι θα γίνει με εμάς;».

Εκείνος την παρέπεμψε σε ανακοίνωσή του που αναφέρει ότι οι συμβάσεις θα ανανεωθούν μέχρι το Δεκέμβριο.

Η στιχομυθία καταλήγει με τον υπουργό να απαντάει για το τι θα γίνει μετά το Δεκέμβριο ως εξής:  «Μπορώ εγώ να δεσμευτώ ότι θα είμαστε κυβέρνηση τον Ιανουάριο; Εάν είμαστε, τότε η δέσμευση είναι απόλυτη», λέγοντας στη συνέχεια, «εμείς δεν μπορούμε να είμαστε κυβέρνηση και εσείς να είσαστε στο δρόμο».

Η συγκεκριμένη δήλωση που αποτελεί τμήμα μιας συζήτησης στην οποία υπήρχε τουλάχιστον χαλαρό κλίμα, έγινε αφορμή για πρωτοσέλιδα με τίτλους, που παραπέμπουν σε ευθεία αμφισβήτηση της δυνατότητας της κυβέρνησης να συνεχίσει το έργο της.

Η συγκεκριμένη δήλωση που αποτελεί τμήμα μιας συζήτησης στην οποία υπήρχε τουλάχιστον χαλαρό κλίμα, έγινε αφορμή για «ειδήσεις» με τίτλους, που παραπέμπουν σε ευθεία αμφισβήτηση της δυνατότητας της κυβέρνησης να συνεχίσει το έργο της.

Η δήλωση απομονώθηκε και έγινε «πρωτοσέλιδο» σε πολλές ιστοσελίδες, δημιουργώντας εντυπώσεις που καμία σχέση δεν έχουν με την πραγματικότητα, καθώς δεν θα μπορούσε να είναι ούτε καν αυτοσαρκασμός μια τέτοια δήλωση από τον υπουργό Οικονομικών της κυβέρνησης.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons