Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το θάνατο του τρίχρονου αγοριού στην Καλλιθέα

Αίσθηση προκαλούν οι λεπτομέρειες της τραγωδίας με το τρίχρονο αγοράκι που έχασε τη ζωή του πέφτοντας στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη μητέρα του 3χρονου αγοριού, συνελήφθη κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από αμέλεια και αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα. Τα όσα περιέγραψε για τις συνθήκες του δυστυχήματος προκαλούν αίσθηση.

Σύμφωνα με το enikos.gr, από την αυτοψία της αστυνομίας, διαπιστώθηκε ότι στον χώρο που έπαιζε το τρίχρονο αγόρι, υπήρχε ένα μικρό παράθυρο που έβλεπε στον ακάλυπτο. Η μητέρα, τη στιγμή που έπαιζε ο 3χρονος, ασχολούταν με την με την μικρότερη κόρη της και δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή της, ότι ο μικρός, πετούσε τα παιχνίδια του από το παράθυρο.

Σύμφωνα με την αυτοψία των αρχών, άγνωστο το πώς, ο μικρός σκαρφάλωσε στο παράθυρο και έπεσε στο κενό. Το παιδί, το βρήκαν στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας μαζί με πολλά από τα παιχνίδια του. Η 34χρονη μητέρα ζει μόνη της στην Καλλιθέα με τον σύντροφό της, να βρίσκεται προφυλακισμένος το τελευταίο διάστημα, για άγνωστο λόγο.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons