«Αθώοι» οι έξι μαθητές με παρέμβαση Βαρουφάκη

Αίσθηση προκάλεσε το χθεσινό δημοσίευμα της «Εφ.Συν.» με τίτλο «Ζητούν τα σπασμένα από αθώους», στο οποίο αναφερόταν ότι το Ελληνικό Δημόσιο ζητά από 6 άτομα (πρώην μαθητές), που ήδη έχουν απαλλαχθεί από τα ποινικά δικαστήρια για τα επεισόδια που έγιναν στον Πειραιά μετά τη δολοφονία του Γρηγορόπουλου τον Δεκέμβριο του 2008, 2.498 ευρώ για ζημιές σε μια ασπίδα, σ' ένα κράνος και σε τζάμια του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πειραιά.

Με προσωπική του παρέμβαση ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης έδωσε τέλος σ' αυτήν την ταλαιπωρία των -ενήλικων πλέον- κατηγορουμένων, αφού δήλωσε ότι «λόγω και της αθώωσής τους από τα αρμόδια ποινικά δικαστήρια για το αδίκημα της φθοράς ξένης (δημόσιας) ιδιοκτησίας δεν έχει έννοια η συνέχιση της εναντίον τους διαδικασίας της αγωγής αποζημίωσης του Ελληνικού Δημοσίου ενώπιον των πολιτικών δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Ειρηνοδικείου Πειραιά κατά τη δικάσιμο της 28/5/2015».πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons