Κλαίει όλο το διαδίκτυο: Αυτός είναι ο απόλυτος Φιδο-Εξολοθρευτής και είναι Σερραίος!

Αυτός είναι ο Σερραίος που έχει κάνει όλο το διαδίκτυο να υποκληθεί μπροστά του. Ο απόλυτος εξολοθρευτής Φιδιών "καθαρίζει" τα εκαταλελειμμένα στρατόπεδα των Σερρών όπου η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο με μικρά και μεγάλα φίδια καθημερινά να προσεγγίζουν αυλές.

Ένα μεγάλο φίδι το οποίο εξόντωσε μετά από … «μάχη» κρατώντας ένα σκουπόξυλο και έναν μπαλτά.  Το βίντεο –από ρεπορτάζ του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού ΕΠΙΛΟΓΕΣ στις Σέρρες- έγινε viral στο διαδίκτυο, μέσα σε λίγες ώρες και όλοι μιλάν για τον Σερραίο «φιδοκτόνο» με την χαρακτηριστική ατάκα : 

"ΣΦΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥ ακούω έναν ήχο sound κάτσε καλά να πούμε", λέει ο εξολοθρευτής που έδωσε επική μάχη με τον αντίπαλο.

"Δόξα τω θεώ, που έχουμε γάτες και σκύλους και καταλαβαίνουμε τα φίδια".
Περίμενε, δεν τελειώσαμε ακόμα.

ΚΑΙ ΣΕΛΦΙ

Το φιδι που επιτεθηκε σε ανθρωπο στην Σερρες/Μακεδονια/ΕΛΛΑΣ.

ΌΧΙ, δεν τελείωσε ακόμα. Ένα χρόνο πριν:

Σερραίος - Οχιές = 5-0πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons