Βγήκαν οι παιδοκτονολόγοι

Περιθωριακή, έστω και σκανδαλοθηρική, εφημερίδα είχε χθες τεράστιο τίτλο στο πρωτοσέλιδο που το βλέπουν όλοι φάτσα-κάρτα στα περίπτερα: «Την έφαγαν οι άστεγοι».

♦ Δεν είχαμε ευτυχώς φωτογραφίες με διαμελισμένο πτώμα - θα θυμάστε ίσως. Είχαμε παλιότερα τέτοια περίπτωση εφημερίδας, με την υπόθεση Φραντζή.

♦ Μια προσπάθεια πάντως θα έγινε.

♦ Οπως θα καταλάβατε, βγήκαν χθες στα κανάλια οι παιδοκτονολόγοι. Μέχρι και ο Πάνος Σόμπολος εμφανίστηκε. Δεν είπε όμως το «Πάνος Σόμπολος κανονικαααά», που μας έδωσε ψωμί τόσα χρόνια.

♦ Δεν βγήκε όμως ο Μάκης Γεωργίου, στον ΑΝΤ1 παλιά, ο πιο λυρικός αστυνομικός συντάκτης. Παρακαλούσες να γίνει έγκλημα να ακούσεις τον μονόλογο (λέω καλά λόγια γιατί είπε καλά λόγια για το «Λουκέτο» χθες στον Real. Ετσι πάνε αυτά!).

♦ Να πούμε συγχαρητήρια μια φορά στο Mega γιατί ήταν από τα ελάχιστα κανάλια που τήρησε τη δημοσιογραφική δεοντολογία και δεν μετέδωσε αποτρόπαιες και φρικιαστικές πληροφορίες.

♦ Το ανέφερε και η Τρέμη, γιατί μάλλον τηρούν πρώτη φορά τη δημοσιογραφική δεοντολογία γενικώς και έπρεπε να το τιμήσουν.

 Πηγή: Λάκης Μπέλλος - Εφημερίδα των Συντακτών

 

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons