Νίκος Παππάς: Οι κόκκινες γραμμές μας δεν παραβιάζονται - Θα είχαμε ήδη υποχωρήσει

Ο υπουργός Επικρατείας ασκεί δριμεία κριτική σε ακραίους κύκλους στη Γερμανία «όχι γύρω από την καγκελαρία» «οι οποίοι «προτείνουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ»

«Οι κόκκινες γραμμές της ελληνικής κυβέρνησης δεν παραβιάζονται» επανέλαβε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητα πως «το μαρτύριο της σταγόνας φτάνει στο τέλος του». Ο κ. Παππάς σε συνέντευξή του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» τόνισε πως η λύση του προβλήματος είναι πρωτίστως πολιτική» γι' αυτό όπως εξήγησε «αναζητούμε λύση. Όχι απλώς μια συμφωνία. Συμφωνία θα ήταν εύκολο να βρούμε υπογρ'αφοντας την πέμπτη αξιολόγηση και το mail Χαρδούβελη».
Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Επικρατείας ασκεί δριμεία κριτική σε ακραίους κύκλους στη Γερμανία «όχι γύρω από την καγκελαρία» «οι οποίοι «προτείνουν την έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ». «Η Ελλάδα έχει προσέλθει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης αποδεδειγμένα με διάθεση για την εξεύρεση λύσης και οποιαδήποτε προσπάθεια, εκούσια ή ακούσια, υπονόμευσης της διαπραγμάτευσης θα είναι αυτή που θα καταλήξει στα βράχια» σημείωσε ο κ. Παππάς.

Ο υπουργός ξεκαθάρισε πως «πολύτιμος χρόνος δεν έχει χαθεί» τονίζοντας πως «αρκεί να σκεφτούμε πως αυτή η κυβέρνηση έχει θέσει, για πρώτη φορά, η ίδια τους όρους της διαπραγμάτευσης». Για τον κ. Παππά «η κυβέρνηση έδχει κινηθεί γρήγορα και αποφασιστικά».

Όσο για τις «κόκκινες γραμμές» της κυβέρνησης και αν αυτές θα παραβιαστούν, ο υπουργός είπε πως «δεν παραβιάζονται. Αλλιώς θα είχαμε υποχωρήσει από την πρώτη στιγμή και σήμερα θα προσπαθούσαμε να εμφανίσουμε ένα δικό μας success story, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό».

Τέλος, ερωτηθείς πώς θα αντιμετωπίζονταν μία κυβερνητική «ανταρσία» αναφορικά με την ψήφιση της νέας συμφωνίας, ο κ. Παππάς δέχθηκε πως οι «διαφορετικές γνώμες διατυπώνονται. Όμως η ευθύνη όλων μας είναι ιστορικών διαστάσεων». 

ΠΗΓΗ: protothema.gr

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€
 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons