Η Ζωή θα «πυροβολήσει» πρώτη τον Τσίπρα…γράφει η Άτροπος

ceb1cebbceb5cebeceb7cf82-cf84cf83ceafcf80cf81ceb1cf82-cebaceb1ceb9-ceb6cf8eceb7-cebacf89cebdcf83cf84ceb1cebdcf84cf8ccf80cebfcf85cebbΜάθαμε όλοι για το αντάρτικο της Ζωής Κωνσταντοπούλου απέναντι στην κυβέρνηση, την οποία χαρακτήρισε αναξιόπιστη και της καταλόγισε ότι υποχωρεί από τις «κόκκινες» γραμμές της. Είναι χαρακτηριστικό ότι αρνήθηκε να δώσει στο κράτος τα αδιάθετα κεφάλαια της Βουλής, ενώ το υπουργείο Οικονομικών ζητούσε και έπαιρνε κεφάλαια μέχρι και από τις πρεσβείες μας στο εξωτερικό -πράγμα πρωτοφανές στην ιστορία της χώρας, αλλά και αποκαλυπτικό του τεράστιου προβλήματος ρευστότητας που αντιμετωπίζει.
Όλα αυτά τα κάνει η πρόεδρος της Βουλής στην πιο κρίσιμη στιγμή της διαπραγμάτευσης και ενώ οι δανειστές (δια στόματος Πωλ Τόμσεν του ΔΝΤ, και όχι μόνο) κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα ότι δεν κάνει καμιά υποχώρηση και διαμηνύουν ότι έτσι είναι πολύ δύσκολο να υπάρξει συμφωνία.
Τι συμβαίνει, αλήθεια; Γατί τηρεί τη στάση αυτή η Ζωή Κωνσταντοπούλου;
Πριν από δυο μήνες (τις 19 Μαρτίου) έγραφα στην aixmi.gr κείμενο με τίτλο «Ο Τσίπρας θα βρει
μπροστά του τον ροβεσπιερισμό της Ζωής», υπογραμμίζοντας ότι για τις  συνεχείς διαφοροποιήσεις της μπορούν να χρησιμοποιηθούν δυο ερμηνευτικά εργαλεία. Σημείωνα ειδικότερα:
«Πρώτον, η προσωπικότητά της φαίνεται να αποτελεί κράμα ασύλληπτης απολυτότητας και ανυπόκριτου ροβεσπιερισμού.
Και δεύτερον, στόχος της είναι να καταγραφεί ως η ανυποχώρητη αριστερή ψυχή του Σύριζα.
Όλοι όσοι την καταγγέλλουν σήμερα θα τη βρούν πολιτικά μπροστά τους στο μέλλον.
Περισσότερο, όμως, από όλους ο Αλέξης Τσίπρας. Πιστεύω πως θα είναι ο πρώτος, τον οποίο θα«πυροβολήσει», αν αισθανθεί ότι παρεκκλίνει από την «ορθόδοξη» αντιμνημονιακή γραμμή.
Κάθε απόπειρα συμβιβασμού θα τη βρει απέναντι. Θυμηθείτε το…»
Αυτά έγραφα… Τα σχόλια δικά σας…


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons