Συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα βλέπει η κυβέρνηση

Την εκτίμηση για την ύπαρξη συμφωνίας μέχρι και το τέλος του μήνα, εξέφρασε ο κυβερνητικό εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, σημειώνοντας πως «οι συνθήκες είναι ώριμες, ώστε να κλείσει η σύμφωνα εντός Μαΐου».

«Η κυβέρνηση έχει εκλεγεί στη βάση μιας συγκεκριμένης λαϊκής εντολής», δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, επαναλαμβάνοντας πως υπάρχουν κόκκινες γραμμές.

Τόνισε, ακόμα, ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εταίρων για αύξηση του ΦΠΑ στον τομέα της ενέργειας στο 23%.

Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, η πρόταση της κυβέρνησης περιλαμβάνει την καθιέρωση τριών συντελεστών (7%, 11% και 22%), ενώ οι θεσμοί αντιπροτείνουν την καθιέρωση δύο συντελεστών (11% και 22%). 

Πρόσθεσε πως για την κυβέρνηση δεν υπάρχει θέμα μείωσης των συντάξεων, ενώ αναφορικά με τον ΦΠΑ είπε πως δεν μπορεί να γίνει δεκτή μία αύξηση που εντείνει τη λιτότητα με τρόπο κοινωνικά άδικο.

Τόνισε, ακόμα, ότι δεν μπορεί να γίνει δεκτή η πρόταση των εταίρων για αύξηση του ΦΠΑ στον τομέα της ενέργειας στο 23%.



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons