«Ξύπνησα και είδα την Άννυ νεκρή, μέσα στα αίματα. Αποφάσισα να την εξαφανίσω», λέει ο δράστης

Από το ρεπορτάζ της huffingtonpost.gr

«Κοιμήθηκα μετά από χρήση ναρκωτικών. Είχα πάρει τη δόση μου. Ξύπνησα και είδα την Άννυ δίπλα μου μέσα στα αίματα νεκρή. Τότε σκέφτηκα ότι πρέπει να εξαφανίσω με κάθε τρόπο τα ίχνη της. Αν το μάθαινε η γυναίκα μου θα έφευγε για πάντα με το φίλο της στη Γερμανία. Θα με θεωρούσε άχρηστο. Αποφάσισα να την εξαφανίσω την Άννυ. Έκοψα… και … (ακολουθούν σοκαριστικές περιγραφές)…».

Με τα λόγια αυτά ο 27χρονος Βούλγαρος Στάνισλαβ Μπακαρντζίεβ ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής τη δολοφονία του παιδιού του. Της μικρής Άννυ. Οι αστυνομικοί ήξεραν εδώ και 15 ημέρες ότι ο πατέρας του παιδιού είναι ο δράστης και αναζητούσαν πυρετωδώς στοιχεία που θα το αποδείκνυαν. Τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών αναζήτησαν κηλίδες αίματος σε διάφορους χώρους του σπιτιού, κυρίως όμως στο μπάνιο, το υπνοδωμάτιο ακόμη και από τα σκουπίδια. Έφθασαν σε σημείο να σπάσουν και να ξεκολλήσουν τη λεκάνη της τουαλέτας για λεπτομερή εξερεύνησή της. Από αυτή την εξερεύνηση προέκυψαν ίχνη αίματος τα οποία ταυτοποιούνταν με το DNA του άτυχου παιδιού.

Ο τρόπος θανάτου του 4χρονου κοριτσιού περιγράφεται ως αποκρουστικός και οι προσπάθειες απόκρυψης του εγκλήματος ανατριχιαστικές. Ο παιδοκτόνος παραδέχεται τα περισσότερα από εκείνα τα αποτρόπαια στα οποία προέβη. «Φοβήθηκα την αντίδραση της Ντιντί (Δημητρίνα Μπορίσοβα). Θα μου επέρριπτε ευθύνες για τον θάνατο του παιδιού, που μου είχε αφήσει να προσέχω. Θα έφευγε από κοντά μου. Δεν μπορώ χωρίς αυτή. Θα έφευγε στη Γερμανία. Προσπάθησα να το εξαφανίσω για να μην την χάσω», φαίνεται να λέει στους αστυνομικούς....

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons