Άδωνις Γεωργιάδης: Έξω τα κόμματα από τα ΑΕΙ εκτός από την ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

Καλεσμένος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται στο παρακάτω να χοροπηδάει και να φωνάζει με ρυθμό το γνωστό σύνθημα «Και α και ου και ΔΑΠ-ΝΔΦΚ».

Σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, ευχήθηκε καλή επιτυχία στη ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές.

Εδώ θα σημειώσουμε όπως θα δείτε και παρακάτω παλιότερα δήλωνε «κόμματα και ΑΕΙ δεν γίνεται». Έτσι και αλλιώς την Τρίτη στο Σύνταγμα διαδήλωνε με πλακάτ που έλεγε "έξω οι κομματικές παρατάξεις από την Ελληνική δημόσια Εκπαίδευση"

\

 

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΕΔΩπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons