Πόσες μέρες πριν θα κλείσετε τα πιο οικονομικά εισιτήρια;

Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε αναρωτηθεί, πότε είναι η καταλληλότερη στιγμή για να κλείσετε τα πιο οικονομικά εισιτήρια; Επιτέλους, υπάρχει επίσημη επιστημονική απάντηση που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σας και θα σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα.
Ο μαγικός αριθμός, λοιπόν, είναι το 54! Πενήντα τέσσερις ημέρες, κατά μέσο όρο, πριν από την απογείωση σας θα βρείτε την χαμηλότερη τιμή στα αεροπορικά σας εισιτήρια, σύμφωνα με τα δεδομένα του 2013.

Οι ερευνητές της CheapAir πέρασαν την τελευταία χρονιά αναλύοντας τα στοιχεία πάνω από τεσσάρων εκατομμυρίων αεροπορικών ταξιδιών. Συγκεκριμένα, παρακολουθούσαν τις τιμές των εισιτηρίων έως και 320 μέρες πριν από κάθε αναχώρηση, υπολογίζοντας ποια ακριβώς ημέρα εμφανιζόταν η χαμηλότερη τιμή.
Οι ταξιδιώτες που χρησιμοποιούν συχνά το αεροπλάνο έχουν την τάση να πιστεύουν ότι θα βρουν τις χαμηλότερες τιμές, κλείνοντας εισιτήρια την τελευταία στιγμή. Αυτό, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα είναι εκατό τοις εκατό λάθος.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι, κατά μέσο όρο, ένα εισιτήριο ήταν στην υψηλότερη τιμή του την ημέρα πριν από την πτήση. Η δεύτερη υψηλότερη τιμή ήταν δύο ημέρες πριν από την πτήση, η τρίτη υψηλότερο ήταν τρεις μέρες πριν … και ούτω καθεξής.
Απέδειξαν ακόμα ότι δεν πρέπει ποτέ να αγοράζει κάποιος εισιτήρια δυο εβδομάδες πριν από την πτήση, ένα λάθος που κάνει το 36% των χρηστών της CheapAir.

Παρόλο που οι ερευνητές συμφώνησαν στο ότι το 54 είναι ο μαγικός αριθμός ημερών για οικονομικές κρατήσεις, επεσήμαναν ταυτόχρονα ότι η “καλύτερη τιμή” εξαρτάται από πολλούς ακόμα παράγοντες, ανάλογα με το ταξίδι.
Αν για παράδειγμα επιλέξετε έναν δημοφιλή προορισμό, μια εποχή του χρόνου που παραδοσιακά έχει τη μεγαλύτερη κίνηση, θα πρέπει μάλλον να είστε προετοιμασμένοι να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη.
Όταν υπάρχει σταθερή και ισχυρή ζήτηση για μια πτήση, εξηγούν οι ερευνητές οι αεροπορικές εταιρείες δεν έχουν κανένα κίνητρο να μειώσουν τις τιμές των εισιτηρίων τους. Η ίδια αρχή ισχύει και για τις πτήσεις στα αεροδρόμια μικρών πόλεων, αφού ο ανταγωνισμός είναι μικρός, οπότε οι τιμές των εισιτηρίων παραμένουν σταθερές.

Εδώ είναι οι “μαγικοί αριθμοί” για ορισμένους δημοφιλείς διεθνείς προορισμούς:

Ευρώπη: 151 ημέρες πριν από την πτήση σας
Ασία: 129 ημέρες πριν από την πτήση σας
Καραϊβική: 101 ημέρες πριν από την πτήση σας
Μεξικό: 89 ημέρες πριν από την πτήση σας
Λατινική Αμερική: 80 ημέρες πριν από την πτήση σας
 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώ

Πηγή: news.gr



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons