Μοσκοβισί: Μεγάλα κενά στις συζητήσεις για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα

Εφικτή θεωρεί ο Πιερ Μοσκοβισί την επίτευξη συμφωνίας με την Ελλάδα εντός των επόμενων εβδομάδων, επισημαίνοντας όμως ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πολιτική βούληση, δεδομένου ότι «παραμένουν μεγάλα κενά στις συζητήσεις για τα εργασιακά και τα ασφαλιστικά ζητήματα».

«Πρέπει να κινηθούμε γρήγορα, πρέπει να επιταχύνουμε, πρέπει να επιτευχθεί συμφωνία τις προσεχείς εβδομάδες. Νομίζω πως αυτό είναι εφικτό», δήλωσε από το Παρίσι ο Ευρωπαίος επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Αναφερόμενες στα σχόλια Ελλήνων αξιωματούχων, ότι θα πρέπει να επιτευχθεί μια συμφωνία μέχρι τις 5 Ιουνίου, είπε πως είναι ενήμερος για τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει η χώρα, αλλά αρνήθηκε να δώσει ένα συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

«Ο βαθμός πολιτικής βούλησης θα καθορίσει τι θα γίνει στη συνέχεια», τόνισε ο Μοσκοβισί, προσθέτοντας πως τις τελευταίες τρεις εβδομάδες έχει σημειωθεί περισσότερη πρόοδος απ’ ό,τι είχε σημειωθεί τον προηγούμενο μήνα.

«Αλλά δεν έχουμε φτάσει ακόμα εκεί. Παραμένουν μεγάλα κενά… αν θέλουμε να πετύχουμε μια συμφωνία τις προσεχείς εβδομάδες, συγκεκριμένα στους ασφαλιστικούς και εργασιακούς κανονισμούς», ανέφερε ο Ευρωπαίος επίτροπος.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons