Ποια γερμανική πολυεθνική αποσύρει τα φάρμακά της από τα Ελληνικά νοσοκομεία;

Hof-d-226_2_rdax_440x330Νοσοκομειακά φάρμακα αποσύρει από την ελληνική αγορά η γερμανική πολυεθνική Fresenius Kabi, λόγω στάσης πληρωμών των νοσοκομείων! Παρέχει μάλιστα στα νοσοκομεία περιθώριο τριών μηνών ώστε να βρουν άλλους προμηθευτές για τα σκευάσματα που αποσύρονται.
Διευκρινίζει πάντως ότι η απόφαση βρίσκεται υπό “συνεχή αναθεώρηση” και σε περίπτωση που εξομαλυνθούν οι πληρωμές από τα νοσοκομεία, τότε η εταιρία θα εξετάσει το ενδεχόμενο να συνεχίσει κανονικά την προμήθεια.
Την απόφαση της γνωστοποιεί η θυγατρική Fresenius Kabi Hellas  με επιστολή που απέστειλε την 1η
Απριλίου στο Σύνδεσμο Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος. Όπως διευκρινίζει θα συνεχίσει την προμήθειας των πρωτότυπων προϊόντων της που είναι μοναδικά στον τομέα της κλινικής διατροφής (εντερική και παρεντερική) και των κολλοειδών υποκατάστασης όγκων αίματος, αποσύρει όμως από τον Ιούλιο 5-6 κατηγορίες ορών για νοσοκομειακή χρήση.
Η εταιρία προχωρά στην σχετική ενέργεια λόγω -όπως υποστηρίζει – της αβεβαιότητας που επικρατεί στην ελληνική οικονομία και στη φαρμακευτική αγορά από τις αρχές της χρονιάς και τη μη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του επιχειρηματικού κλίματος, σε συνδυασμό με την έλλειψη ρευστότητας. Θα συνεχίσει όμως, αναφέρει, να διαθέτει στην αγορά τα ενδοφλέβια γενόσημα σκευάσματα για τη θεραπεία χρόνιων παθήσεων.
Χαρακτηρίζει δε δυσάρεστη αλλά αναγκαία την απόφαση, προκειμένου να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα της εταιρείας και η απρόσκοπτη λειτουργία της στην ελληνική αγορά.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons