Δεν έγινε πρόεδρος του ΕΣΡ η "μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου"

Δεν έγινε πρόεδρος του ΕΣΡ η "μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου"

Δεύτερο κρούσμα παραπληροφόρησης χθές, μετά την 50χρονη ψυχολόγο-μαϊμού των καναλιών, αυτή τη φορά από το διαδίκτυο και το τουίτερ. Ούκ ολίγες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες, αντιγράφοντας η μια την άλλη, υποστήριζαν χθες το απόγευμα ότι «Πρόεδρος του ΕΣΡ η μητέρα της Ζωής Κωνσταντοπούλου». Ο στόχος τους ήταν φανερός- πέρα από την παντελή άγνοια- ναπλήξουν το κύρος της προέδρου της βουλής.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής (Αγγέλα Νταρζάνου), η αλήθεια είναι ότι η Λίνα Αλεξίου, αντιπρόεδρος σήμερα στο "λειψό" ΕΣΡ, δεν έγινε πρόεδρος της ανεξάρτητης Αρχής. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν ο πρόεδρος και τα μέλη του ΕΣΡ διορίζονται από τη διάσκεψη των προέδρων της Βουλής, με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία. Και όταν η Απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια υπογράφεται από την ίδια τη Λίνα Αλεξίου, η οποία, σύμφωνα με τους προτρέχοντες διορίζει η ίδια τον...εαυτό της πρόεδρο!

Αυτό που δεν κατάλαβαν οι συντάκτες είναι ότι η απόφαση δεν αφορά βεβαίως τη σύνθεση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, αλλά το Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΣΡ που ασχολείται με υπηρεσιακά θέματα των υπαλλήλων, ένα εσωτερικό όργανο, που εν προκειμένω θα ασχοληθεί με προαγωγές υπαλλήλων που εκκρεμούν εδώ και καιρό.

Σε αυτό το Υπηρεσιακό Συμβούλιο τοποθετείται πρόεδρος η κ. Αλεξίου και μέλη του υπηρεσιακοί του ΕΣΡ, εκπρόσωπος του ΑΣΕΠ καθώς και της Αρχής δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons