Η οικοκάψουλα θα μας γλυτώσει από το ενοίκιο και τη ΔΕΗ

Η οικοκάψουλα θα μας γλυτώσει από το ενοίκιο και τη ΔΕΗ

Αν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια ή ακόμη χειρότερα αν είσαστε σε αυτούς που δεν έχουν ή δεν θέλουν να πληρώνουν τέλη και λογαριασμούς ρεύματος και ενοικιο τότε η εταιρεία Nice Architects είναι η εταιρεία σας. 
Η Nice Architects είναι σλοβακική εταιρεία και κατασκεύασε μία αυγουλόσχημη "οικοκάψουλα" η οποία λειτουργεί εντελώς με την ενέργεια που δίνει ο ήλιος και ο αέρας και επιτρέπει τον ένοικό της να ζει κυριολεκτικά χωρίς την ανάγκη κανενός.
Το σπίτι που βλέπετε και στις φωτογραφίες μετακινείται, έχει μία μπαταρία η οποία δίνει 9.744 watt/ώρα, μία ανεμογεννήτρια 750 Watt και υψηλής ποιότητας ηλιακές κυψέλες.
Η κάψουλα διαθέτει, επίσης, συλλέκτη βρόχινου νερού και σύστημα καθαρισμού. Στο εσωτερικό του υπάρχει μία κουζίνα με τρεχούμενο νερό, τουαλέτα, ντουζιέρα, κρεβάτι και χώρος εργασίας. Το μήκος της  "οικοκάψουλας" είναι περίπου 4,5 μέτρα μήκος και 2,4 μέτρα πλάτος και μπορούν να μείνουν άνετα δύο άνθρωποι.
Αυτό το αυγουλωτό σπίτι μπορεί πολύ εύκολα να μετακινηθεί με τρέιλερ και αν το αυτοκίνητό σας είναι ηλεκτρικό μπορεί και να το φορτήσει κιόλας.
Εκτός όμως από κάποιον ο οποίος έχει τον νομά στο αίμα του, το συγκεκριμένο σπίτι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κατάλυμμα σε καταστροφές κ.λπ. Το πρωτότυπο θα εκτεθεί για πρώτη φορά στη Βιένη στις 28 Μαϊου. Η τιμή δεν είναι γνωστή ακόμη, να υπολογίζετε κάποιες δεκάδες χιλιάδες δολλάρια πάντως.

 

 

 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons