“ΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ : ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ …του Πάνου Παπανικολάου

έγγραφο 2ης ΥΠΕ για να σταματήσει η διαδικασία ενταλματοποίησης των εφημεριών. Ειδικευόμενοι eidikeuomenoi eidikeyomenoi
– 6/5 : Το υπουργείο στέλνει mail στα νοσοκομεία να προχωρήσουν σε ενταλματοποίηση των οφειλομένων του 1ου τριμήνου 2015
– 7/5 : “πανηγυρικό” δελτίο τύπου του υπουργείου και δηλώσεις περί τακτοποίησης του θέματος
– 8/5 : συναντήσεις ΕΙΝΑΠ & εκπροσώπων νοσοκομειακών συνελέυσεων με κ.κ. Μάρδα & Ξανθό. Το ΓΛΚ λέει πως στις 23/5 θα απελευθερώσει ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ του τριμήνου, και συζητάμε τρόπους ώστε η απελευθέρωση να γίνει λίγες μέρες νωρίτερα για να προλάβουν οι υπηρεσίες τις ημερομηνίες της ΕΑΠ και να πληρωθούν οι γιατροί εντός Μαΐου. Ίδια συζήτηση στην νέα συνάντηση ΕΙΝΑΠ – Ξανθού 11/5.
– 10/5 : σε τηλεοπτική συζήτηση αναφέρουμε στον κ. Κουρουμπλή πως οι υπηρεσίες κάποιων νοσοκομείων αρνούνται να προχωρήσουν σε ενταλματοποίηση, και αυτός απαντά για “διοικητές του παλιού καθεστώτος που κάνουν του κεφαλιού τους”.
– 11/5 : νέο mail της 2ης ΥΠΕ στα νοσοκομεία που ΑΝΑΙΡΕΙ το προηγούμενο, λέει ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ (!) – δηλαδή τα νοσοκομεία να μην στείλουν καν στους παρέδρους τα έγγραφα, προειδοποιεί πως είναι πιθανό να μην δοθεί ολόκληρο το ποσό του τριμήνου και δεν δίνει ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ για την διαδικασία …”


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons