Κουρουμπλής: Μέχρι τον Ιούνιο η προκήρυξη για προσλήψεις στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας»

Για τις ελλείψεις προσωπικού και φαρμάκων στο ογκολογικό νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» μίλησε ο υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής στην πρωινή εκπομπή του Mega.
Ο υπουργός ανακοίνωσε πως το αργότερο μέχρι τον Ιούνιο θα έχει δημοσιευθεί προκήρυξη για την πρόσληψη 4.500 ανθρώπων στον τομέα της Υγείας, ενώ δεσμεύτηκε πως θα πάει ο ίδιος προσωπικά στους Επιτρόπους Εργασίας και Υγείας για να υπερασπιστεί τις προσλήψεις αυτές.
Ο υπουργός αναφέρθηκε επίσης στα πολυσυζητημένα εισοδηματικά κριτήρια στα φάρμακα, αναφέροντας πως η κατανομή των «βαρών» δεν είναι δίκαιη και πως πραγματοποιείται επί του παρόντος μια τεχνική διαδικασία ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ένα ποσοστό των ανθρώπων που πληρώνουν αυτή τη στιγμή το μεγάλο συντελεστή (25%) θα πρέπει με βάση τα οικονομικά κριτήρια να μην επιβαρύνεται με το ίδιο ποσό συμμετοχής.
Ο υπουργός τόνισε, ωστόσο, ότι «μπορεί να βρεθεί κι άλλος τρόπος» και πως η παραπάνω πρόταση δεν είναι οριστική. «Δεν πρόκειται να αυξήσω τη συμμετοχή», δήλωσε κλείνοντας τη συζήτηση επί του θέματος αυτού ο κ. Κουρουμπλής.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons