Σταματούν οι επισχέσεις στα νοσοκομεία, μετά τις διαβεβαιώσεις για εξόφληση των εφημεριών

Προβληματισμό προκαλεί δήλωση του υπουργού Υγείας ότι θα εξοφληθεί μέρος των οφειλόμενων εφημεριών για το πρώτο τρίμηνο του έτους.
Θετική έκβαση είχαν οι διαβεβαιώσεις της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας για εξόφληση των δεδουλευμένων εφημεριών στους νοσοκομειακούς γιατρούς.
Οι γιατροί σταματούν τις επισχέσεις εργασίας σε δέκα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αττικής και αρκετά νοσοκομεία της περιφέρειας.
Το προεδρείο της Ένωσης νοσοκομειακών γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό το απόγευμα της Δευτέρας.Ο κ. Ξανθός επανέλαβε τη δέσμευσή του ότι θα εξοφληθούν οι οφειλόμενες εφημερίες του πρώτου τριμήνου του 2015 έως τις 27 Μαΐου.
Οι πολύμηνες καθυστερήσεις έχουν γίνει...θεσμός, με τους χαμηλόμισθους ειδικευόμενους γιατρούς να βρίσκονται συχνά στα όρια της εξαθλίωσης.
Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες εξοφλήθηκαν δεδουλευμένες εφημερίες προηγούμενων ετών, βάζοντας τέλος σε μία απαράδεκτη εκκρεμότητα σε βάρος των γιατρών.

Τρίμηνο

Το θετικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες, σκιάζει μία αναφορά για το θέμα του υπουργού Υγείας.Με συνέντευξή του στην “Αυγή”, ο κ. Κουρουμπλής αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να εξοφληθούν οι εφημερίες ολόκληρου του πρώτου τριμήνου:“Τώρα προσπαθούμε να εξοφλήσουμε εφημερίες του πραγματικού χρόνου, δηλαδή Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο του 2015 και πιστεύω ότι στις 27 Μαΐου θα εξοφληθούν και αυτές.
Δεν θέλω να σας πω ότι θα εξοφληθούν και οι τρεις μήνες, αλλά στοχεύουμε και για τους τρεις μήνες. Αλλά, θα πληρωθούν. Ένα μέρος θα πληρωθεί”.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons