Ελεγκτές ξυλοκοπήθηκαν από καρατέκα νεαρό επιβάτη του Μετρό

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της Καθημερινής την πέμπτη το μεσημέρι, δύο ελεγκτές του μετρό ξυλοκοπήθηκαν από νεαρό, από τον οποίο ζήτησαν να επιδείξει το εισιτήριό του. Ο νεαρός, ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες πρέπει να ήταν γνώστης κάποιας πολεμικής τέχνης, έδειρε τους ελεγκτές αρνούμενος να τους δείξει εισιτήριο. Το περιστατικό έλαβε χώρα στον σταθμό του μετρό «Ευαγγελισμός», υπό το βλέμμα ειδικού φρουρού, ο οποίος αμέσως κάλεσε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί προσήλθαν ταχύτατα, συνέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Α.Τ. Συντάγματος.

Ωστόσο, η εξέλιξη δεν ήταν τόσο απλή για τους ελεγκτές, οι οποίοι είχαν καλέσει το ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθούν σε νοσοκομείο, ώστε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Κι αυτό, διότι οι αστυνομικοί που προχώρησαν στη σύλληψη του νεαρού, είχαν αντίθετη άποψη. Ανάγκασαν τους δύο τραυματισμένους ελεγκτές να προσέλθουν στο Αστυνομικό Τμήμα, πριν προχωρήσουν σε οποιαδήποτε ενέργεια. Αν ήθελαν, όπως τους είπαν οι αστυνομικοί, θα μπορούσαν να καλέσουν το ΕΚΑΒ να τους παραλάβει από το Αστυνομικό Τμήμα, αφού ολοκληρώνονταν οι τυπικές διαδικασίες.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons