Λαφαζάνης: Ο Στουρνάρας συμμετείχε στο μεγαλύτερο σκάνδαλο της μεταπολίτευσης

Πυρά εξαπέλυσε κατά του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας Ι. Στουρνάρα ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π. Λαφαζάνης, κλιμακώνοντας έτσι τον κύκλο των επιθέσεων που δέχεται από την κυβέρνηση.

Σύμφωνα με tovima.gr, μιλώντας κατά την συζήτηση για την κύρωση της Πράξης Νομοθετικής Περιεχομένου για την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, ο κ. Λαφαζάνης αναφέρθηκε στην πώληση της πρώην ΑΤΕ και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου εμπλέκοντας τον κ. Στουρνάρα ως υπουργό Οικονομικών τότε. Μάλιστα προειδοποίησε ότι «όλα τα εγκλήματα που έγιναν θα εξιχνιαστούν και θα αποδοθούν ευθύνες».

«Ο μέγας, ο ανεξάρτητος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, ως υπουργός Οικονομικών συμμετείχε στο σκάνδαλο. Έκρινε σε μια νύχτα μη βιώσιμη την ΑΤΕ. Τον είχαμε ρωτήσει τότε με ποια στοιχεία έβγαλε το πόρισμα, αλλά δεν το έφερε ποτέ στην Βουλή», είπε χαρακτηριστικά, θυμίζοντας ότι «εμείς καταγγείλαμε τότε τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για το έγκλημα αυτό, αλλά εκείνος αγέρωχος στην άθλια αυτή κατάσταση δεν απάντησε».

Ο κ. Λαφαζάνης πρόσθεσε ακόμα ότι «τα εγκλήματα αυτά δεν συντελέστηκαν σε καμία άλλη χώρα», ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου κατηγορώντας τον κ. Στουρνάρα ότι «σε μια νύχτα» το κατέστησε μη βιώσιμο. «Σε ένα βράδυ το Δημόσιο έχασε 13 δισ. ευρώ», είπε χαρακτηριστικά, ενώ προανήγγειλε πως «δεν θα μείνει τίποτα ατιμώρητο». «Όλα θα εξιχνιαστούν εις βάθος και θα αποδοθούν ευθύνες και πολιτικές και ποινικές», υπογράμμισε.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons