Γερμανία: Σύλληψη τεσσάρων ατόμων για συμμετοχή σε "ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση"

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε η γερμανική αστυνομία με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον μουσουλμάνων. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εισαγγελίας η δικογραφία φέρονται να ανήκαν σε «ακροδεξιά τρομοκρατική οργάνωση».

Τα άτομα αυτά, τρεις άνδρες και μία γυναίκα γερμανικής υπηκοότητας ηλικίας από 22 έως 56 ετών, θεωρούνται ύποπτα ότι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον σαλαφιστών, τεμενών, καθώς και εστιών για αιτούντες άσυλο, σύμφωνα με την ομοσπονδιακή εισαγγελία με έδρα την Καρλσρούη (νοτιοδυτική Γερμανία), η οποία είναι αρμόδια για θέματα τρομοκρατίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι τέσσερις θεωρούνται ύποπτοι ότι ίδρυσαν και, κατά συνέπεια, ότι ανήκουν σε «τρομοκρατική οργάνωση», την «Oldschool Society».

Στη διάρκεια των ερευνών ανακαλύφθηκαν «εκρηκτικές ύλες μεγάλης ισχύος, καθώς και άλλα αποδεικτικά στοιχεία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons