Ο Σημίτης έπαθε Αλτσχάιμερ

♦ Συγκινητικές στιγμές στο εφετείο, όπου συναντήθηκαν μετά από χρόνια ο Ακης με Σημίτη, Βενιζέλο, Βάσω. Η είδηση που βγήκε είναι ότι ο Σημίτης έχει πάθει Αλτσχάιμερ.

♦ Ο κατηγορούμενος είπε δυνατά και χαρούμενος «καλημέρα σε όλους», στους συντρόφους με τους οποίους έζησε αξέχαστες στιγμές.

♦ Ετεινε ο Ακης το χέρι του στον Σημίτη λέγοντας: «Πρόεδρε». Ο πρώην πρωθυπουργός τού έτεινε το χέρι ανέκφραστος και φάνηκε καθαρά ότι δεν θυμόταν καθόλου ποιος είναι ο ασπρομάλλης κύριος που είχαν φάει ψωμί κι αλάτι μαζί.

♦ Μετά ο Τσοχατζόπουλος έτεινε το χέρι στον Βενιζέλο, λέγοντάς του «Γεια σου Βαγγέλη». Εκείνος, γυρίζοντας το βλέμμα του αλλού, απάντησε ψυχρά «Γεια σου Ακη». Του απάντησε πιο ψυχρά από το να απαντούσε στη Ζωή.

♦ Η Βάσω είναι σε αρίστη κατάσταση γιατί συνομίλησε κιόλας με τον Ακη.

♦ Ο Παπαντωνίου δεν πήγε στο εφετείο. Δίδασκε -λέει- σε Πανεπιστήμιο στο Πακιστάν και τους έλεγε ότι το Χρηματιστήριο στο Ισλαμαμπάντ θα ξεπεράσει τις 7.000 μονάδες.

Πηγή: Λάκης Μπέλλος - Εφημερίδα των Συντακτών

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons