Στρατιωτική Θητεία και Αγροτική «δύο σε μία»!Άμισθοι γιατροί σε υπηρεσία λόγω έλλειψης κονδυλίων!

Την ανεπάρκεια και αδυναμία της πολιτείας να παρέχει τα αυτονοητα στους πολίτες της παραμεθορίου και δεδομένης της έλλειψης κονδυλίων και κινήτρων το ελληνικό δαιμόνιο βρήκε τη λύση για να εχουν γιατρό και οι πιο απομακρυσμένες περιοχές, εννοείται άνευ χρηματικής ανταμοιβής! Τη δυνατότητα λοιπόν συνδυασμού της αγροτικής με τη στρατιωτική θητεία θα έχουν σύντομα οι γιατροί φαντάροι, σύμφωνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Εθνικής Άμυνας.
Την αρχή «δύο σε ένα» θα μπορούν να εφαρμόσουν οι νέοι γιατροί, που μετά τις πολυετείς σπουδές τους, πρέπει να ολοκληρώσουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, αλλά και την αγροτική τους υπηρεσία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, Κώστα Ήσυχου, από τη Λάρισα, νεοσύλλεκτοι γιατροί (αλλά και αρχιτέκτονες, μηχανικοί και δικηγόροι) θα μπορούν να κάνουν το αγροτικό τους κατά την άσκηση της στρατιωτικής τους θητείας. Συγκεκριμένα, οι στρατιώτες γιατροί θα έχουν τη δυνατότητα να συνταγογραφούν σε αγροτικές ή απομακρυσμένες περιοχές.
Η εν λόγω ρύθμιση θα περιλαμβάνεται σε νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, που αναμένεται να κατατεθεί το πρώτο 15νθήμερο του Ιουνίου.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons