Δραματική η εικόνα των νοσοκομείων - με κλειστά χειρουργεία και χωρίς ... επιδέσμους

Σήμα κινδύνου εκπέμπουν για ακόμη μια φορά τα νοσοκομεία, τα οποία δεν έχουν χρήματα ούτε για βασικά αναλώσιμα, αλλά ούτε και για συντήρηση ιατρικών μηχανημάτων ενώ την ίδια ώρα το προσωπικό συρρικνώνεται δραματικά.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας ΒΗΜΑ, στον Ευαγγελισμό, την ναυαρχίδα του ΕΣΥ, εάν δεν δοθούν χρήματα πριν από το τέλος του τρέχοντος μήνα, για παραγγελία φαρμακευτικών σκευασμάτων, τον Σεπτέμβριο το νοσοκομείο δεν θα έχει τα αναγκαία του φάρμακα.
Στο ΚΑΤ στο Ακτινολογικό τμήμα, από τις 64 οργαανικές θέσεις, είναι καλυμμένες μόνο οι 31. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2014, πραγματοποιήθηκαν 13.000 αξονικές, 5.700 μαγνητικές τομογραφίες και 290.000 ακτινογραφίες. Αυτή την στιγμή λείπουν 250 νοσηλευτές και 20 φυσικοθεραπευτές.
Στο Ασκληπιείο Βούλας, χειρουργούνται μόνο τα επείγοντα περιστατικά, ενω το Γενικό Κρατικό Νίκαιας είναι χωρίς αγγειοχειρουργό, χωρίς αναλώσιμα και χωρίς λάμπες.
Στο Έλενα Βενιζέλου- το οποίο παραπαίει σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- λείπουν γιατροί και μέχρι το τέλος του χρόνου, αναμένεται να συνταξιοδοτηθούν 6-7 γιατροί, ενώ υπηρετούν μόνο 7 αναισθησιολόγοι.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons