"Τα βασανιστήρια που του έκαναν δεν συμβαίνουν ούτε στις ταινίες"

«Όταν έμαθα ότι ο δεύτερος εκ των κατηγορουμένων, ο γιος του φούρναρη, έχει συμμετοχή στη Χρυσή Αυγή προσπάθησα να απομακρύνω τον αδερφό μου και να του πω να τον προσέχει», κατέθεσε στο δικαστήριο ο Ουέλ Ταλέμπ, αδελφός του Ουαλίντ, κατά την τρίτη ημέρα εκδίκασης της υπόθεσης του βασανισμού του Αιγύπτιου εργάτη στη Σαλαμίνα, το Νοέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, ο ίδιος, μάλιστα, πρόσθεσε πως είχε δει το γιο του φούρναρη να φοράει μπλουζάκια της Χρυσής Αυγής. «Αφού τον απήγαγαν και τον κρέμασαν από μια αλυσίδα μέσα στο στάβλο, γελούσαν μαζί του, έκαναν προπόνηση μποξ πάνω στη μούρη του, του κατέβασαν το παντελόνι και του έβαλαν μια βέργα από πίσω» κατέθεσε ο αδελφός του θύματος, τονίζοντας πως αυτά που του έκαναν δεν συμβαίνουν ούτε στις ταινίες.

Συμπλήρωσε πως ο ίδιος και ο αδελφός του έχουν δεχθεί τους τελευταίους μήνες αρκετές απειλές κατά της ζωής του από τον πρώην εργοδότη του θύματος και έναν εκ των κατηγορουμένων.

Νωρίτερα, κατέθεσε στο δικαστήριο η ταμίας του φούρνου όπου δούλευε ο Ουαλίντ, υποπίπτοντας σε ανακρίβειες σε σχέση με την πρώτη της κατάθεση.

Σε ερώτηση της εισαγγελέως, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε ότι κρατούσε σε ομηρία το θύμα και ότι κατά τη διάρκεια της απαγωγής τηλεφωνούσε στον αδελφό του θύματος, αναζητώντας δήθεν τον Ουαλίντ.

Συγκλονισμένη έδειξε η εισαγγελέας αντικρίζοντας την εικόνα του αλυσοδεμένου Ουαλίντ τη στιγμή που βρέθηκε στη Σαλαμίνα, ενώ η δίκη συνεχίζεται, σε μια κατάμεστη από αλληλέγγυους αίθουσα.

 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons