Κινήσεις της "Επιτροπής Υποστήριξης" στους συλληφθέντες Τούρκους αγωνιστές

Η "Επιτροπή Υποστήριξης" προχωρά αυτή την εβδομάδα σε συγκεκριμένες κινήσεις υποστήριξης στους αγωνιστές της ΑΤΙΚ που συνελήφθησαν στην Ελλάδα.
Προχωρά σε παραστάσεις:

τη Δευτέρα 11/5, στις 3:30 μ.μ., στο Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης Αναγνωστάκη (εξουσιοδοτημένος απ΄τον Πανούση). Δ/νση: Π. Κανελλόπουλου 4 (Συνέχεια Κατεχάκη απέναντι από το 401 ΓΣΝΑ)

την Τετάρτη 13/5, στις 3:00 μ.μ., στο Γενικό Γραμματέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Παπαϊωάννου, (εξουσιοδοτημένος από Υπ. Δικαιοσύνης Παρασκεύπουλο). Δ/νση: Λ. Μεσογείων 96.

Την Πέμπτη 14/5 στις 1:00 μ.μ., θα δοθεί συνέντευξη τύπου  στην Αίθουσα της ΕΣΗΕΑ, Ακαδημίας 20, 3ος όροφος.

Ήδη έχουν ξεκινήσει παρεμβάσεις και εξορμήσεις με προκήρυξη και αφίσα στο κέντρο της Αθήνας, που θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες στις γειτονιές, προαπαγανδίζοντας την συγκέντρωση της Τρίτης 19 Μάη στα Προπύλαια.
Παράλληλα πανελλαδικά έχουν βγει δεκάδες ανακοινώσεις καταγγελίας των συλλήψεων από σωματεία του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, Εργατικά Κέντρα, δημοτικά σχήματα και τοπικές συλλογικότητες, φοιτητικούς συλλόγους.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons