Το Ισλαμικό Κράτος πίσω από την επίθεση στο Τέξας

Την ευθύνη για την επίθεση της Κυριακής, σε αντιισλαμιστική εκδήλωση, στο Γκάρλαντ του Ντάλας ανέλαβε σήμερα το Ισλαμικό Κράτος, μέσω επίσημου ραδιοφωνικού σταθμού – οργάνου των τζιχαντιστών.

"Δύο στρατιώτες του χαλιφάτου πραγματοποίησαν επίθεση εναντίον μίας έκθεσης σκίτσων κατά του προφήτη στο Γκάρλαντ του Τέξας, στην Αμερική", δήλωσε χαρακτηριστικά η εξτρεμιστική οργάνωση.

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη τρομοκρατική ενέργεια της οργάνωσης επί αμερικανικού εδάφους, κατά τη διάρκεια της οποίας η αστυνομία του Τέξας πυροβόλησε και σκότωσε τους δύο ενόπλους που άνοιξαν πυρ.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε στις 7 μ.μ. της Κυριακής σε πάρκινγκ του Κέντρου Κέρτις Κάλγουελ, βορειοανατολικά του Ντάλας.
Υενθυμίζεται ότι μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Ολλανδός πολιτικός Γκέερτ Βίλντερς, μία από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες για τη στάση του έναντι του Ισλάμ. Πριν από την επίθεση, ο Σίμσον έστελνε tweets στο λογαριασμό του, ζητώντας από τον Αλλάχ να δεχτεί "τον ίδιο και τον αδελφό του ως μουτζαχεντίν".

Λίγο μετά την ενέργεια, μαχητής του "Ισλαμικού Κράτους" με έδρα τη Βρετανία έστειλε άλλο tweet, με το οποίο αναλάμβανε εμμέσως την ευθύνη για την επίθεση. "Δύο από τους αδελφούς μας μόλις άνοιξαν πυρ εναντίον έκθεσης τέχνης με θέμα τον Προφήτη Μωάμεθ στο Τέξας".

Πηγή: Αυγήπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons