Κυβέρνηση: Προχωρούν συμβάσεις, κατώτατος μισθός

Δύο από τα σοβαρότερα εμπόδια για την επίτευξη μιας συμφωνίας με τους δανειστές, χωρίς υποχώρηση από τις κόκκινες γραμμές της λαϊκής εντολής φαίνεται να βγαίνουν από τη μέση, καθώς τις τελευταίες ημέρες σημειώνεται σύγκλιση στα λεγόμενα εργασιακά και στο ασφαλιστικό.

Σύμφωνα με την Αυγή και κυβερνητικές πηγές, οι "θεσμοί" συναινούν να περιληφθεί στη συμφωνία ότι το νομοσχέδιο για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων και του κατώτατου μισθού -σε δύο φάσεις-, που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση, θα κατατεθεί αμέσως μετά.

Στο ασφαλιστικό οι δύο πλευρές συγκλίνουν στην πρόβλεψη για σταδιακή ενοποίηση όλων των ταμείων σε τρία (ΙΚΑ για μισθωτούς, ΟΑΕΕ για επαγγελματίες και ΟΓΑ), αναστολή της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος στις επικουρικές συντάξεις τουλάχιστον έως το 2017 και αξιολόγηση - περιορισμό των πρόωρων συνταξιοδοτήσεων από τον Σεπτέμβριο.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons