Λευτεριά στον Σταύρο Θεοδωράκη

Αρθρογράφος: 
Ανανδρανιστάκης Γιώργος

Να λέμε τα σύκα- σύκα και τη σκάφη- σκάφη: Τα συστημικά ΜΜΕ φιμώνουν τον Σταύρο Θεοδωράκη. Τον φίμωσε με ολοσέλιδη συνέντευξη η "Καθημερινή", τον φίμωσε η πρωινή εκπομπή του Μega, τον φίμωσε η βραδινή εκπομπή του Μega, εκεί όπου κάθισαν τρεις ώρες σταυροπόδι με την Τρέμη και τον Ευαγγελάτο και έθαψαν τους κοινούς εχθρούς τους, σαν τις παλαιές κουτσομπόλες που μαζεύονταν στις αυλές και έθαβαν τις γειτόνισσες.

Μην ξεγελιέστε. Μιλάει καθημερινά ο Σταύρος, αλλά μιλάει φιμωμένος. Άναρθροι φθόγγοι -γμπχ ντχ, μγχ- βγαίνουν από το στόμα του, μεταφραστή της νοηματικής έχουν τα κανάλια στο στούντιο, τον μεταφραστή που ήταν στην κηδεία του Μαντέλα τον έχουν φέρει στην Αθήνα ειδικά για τον Σταύρο.

Φιμωμένος ξεφιμωμένος, ο Σταύρος αυτά που πρέπει να πει τα λέει. Τα λόγια του είναι drones, μη επανδρωμένα αεροσκάφη που χτυπούν τον στόχο με χειρουργική ακρίβεια. Πρώτος στόχος, ο Πάνος Καμμένος, που κατά τον Σταύρο είναι ακροδεξιός, επικίνδυνος και ψεκασμένος. Δεύτερος στόχος, η αριστερή πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ, που κατά τον Σταύρο είναι εσμός σταλινικών δραχμολάγνων που εμποδίζει τον Τσίπρα να λάβει τις σωστές αποφάσεις. Τρίτος στόχος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου, στην οποία απέδωσε γκεσταπίτικη νοοτροπία, τόσο χαμηλά έχει κατρακυλήσει ο Σταύρος, ο φορέας του νέου πολιτικού ήθους. Αυτός είναι το Ποτάμι.

Φανεροί οι περιφερειακοί στόχοι, ολοφάνερος και ο κεντρικός. Αποστολή του Σταύρου επί της Γης είναι η διάσπαση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ώστε να φύγουν οι κακοί και να πάει αυτός να συγκυβερνήσει με εκείνους που ο ίδιος αποκαλεί «ευρωπαϊστές του ΣΥΡΙΖΑ». Είναι η αποστολή που του ανέθεσε δημοσίως ο Σουλτς, όταν ήρθε στην Αθήνα για να ψέξει τον Τσίπρα επειδή προτίμησε τον Καμμένο. Το ομολόγησε κι από μόνος του στον Ευαγγελάτο και την Τρέμη: θα ψηφίσω τη συμφωνία με τους δανειστές, αλλά μετά θα απαιτήσω άλλη κυβέρνηση με κεντρώους υπουργούς. Τι ακριβώς εννοείτε, κύριε Σταύρο, όταν ομιλείτε για κεντρώους υπουργούς; Ότι θα έρθουν καινούργιοι υπουργοί ή ότι θα γίνουν κεντρώοι οι σημερινοί; Και πώς θα γίνουν κεντρώοι; Με μια εγχείρηση, ίσως, με μια λοβοτομή;

Ο Σαμαράς με τον Βενιζέλο είναι τελειωμένοι, οπότε, τι να κάνει και το σύστημα το εσωτερικό και το εξωτερικό, ακούμπησε τις ελπίδες του στον Σταύρο. Κι εδώ που τα λέμε είναι ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση, είναι άφθαρτος, δεν έχει κυβερνήσει, έχει υψηλή δημοφιλία, είναι διαθέσιμος, είναι αδίστακτος. Θα έλεγα πως είναι πιο αδίστακτος κι από τον Βενιζέλο, αλλά δεν το λέω, γιατί θα στενοχωρήσω τον Βαγγέλη, που έχει φτύσει αίμα -το δικό μας αίμα- για να κατακτήσει την πρωτιά. Ο Σταύρος είναι ο εκλεκτός, ως εκ τούτου, το επόμενο διάστημα κι όσο σκληραίνει η διαπραγμάτευση θα πέσει άγριο φίμωμα. Θα τον φιμώσει το Mega, το Mega, το Μega, θα τον φιμώσει ο ΑΝΤ1, ο ΣΚΑΪ, το Star, η "Καθημερινή", το "Βήμα", τα "Νέα", το "Έθνος". Προς θεού, ρε παιδιά, όχι άλλο κάρβουνο, όχι άλλο φίμωμα.

Πηγή: Η ΑΥΓΗπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons