Τροπολογία για ακίνητα και τέλη κυκλοφορίας

Τροπολογία για τα ακίνητα, τα τέλη κυκλοφορίας και την ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο, κατέθεσε η κυβέρνηση στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου.

Συγκεκριμένα:

Δίνεται παράταση μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 στην προθεσμία υποβολής δήλωσης αλλαγής στοιχείων ακινήτων.
Ακόμη ορίζεται ότι νομικά πρόσωπα που έχουν δηλώσει τα στοιχεία των ακινήτων τους της 1ης Ιανουαρίου 2011, υποβάλλουν εμπρόθεσμα τις μεταβολές της περιουσιακής τους κατάστασης της 1ης Ιανουαρίου των ετών 2011, 2012, 2013 και 2014, εφόσον η υποβολή γίνει εντός 45 ημερών από την ανάρτηση της προσωρινής περιουσιακής τους εικόνας και σε κάθε περίπτωση όχι αργότερα από τις 30 Ιουνίου 2015, ανεξάρτητα από την ανάρτηση.

Θεσπίζεται η αναλογική καταβολή τελών κυκλοφορίας σε περίπτωση άρσης ακινησίας αυτοκινήτων οχημάτων, εντός του έτους 2015.

Ξεκαθαρίζεται ότι στη ρύθμιση των 100 δόσεων για οφειλές στο Δημόσιο δύναται να ενταχθούν και μη βεβαιωμένες φορολογικές και μη οφειλές που έχουν καταχωρηθεί μέχρι την ημερομηνία της σχετικής αίτησης εφόσον αφορούν υποχρεώσεις ετών, περιόδων και υποθέσεων μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2014.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons