Σοκ στην Καλιφόρνια - Εξαφανίστηκε μία από τις μεγαλύτερες πηγές νερού

Μία από τις βασικές πηγές νερού της Καλιφόρνια είναι το χιόνι στα ψηλά βουνά της πολιτίας, το οποίο αυτή την περίοδο έχει εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του newmoney.gr, μέσα σε έξι χρόνια από τις 29 Μαίου του 2009 σε σχέση με την 29η Μαίου του 2015 φαίνεται η δραστική διαφορά. Το χιόνι έχει εξαφανιστεί.

Για την ώρα υπάρχει ακόμα λίγο χιόνι στην πολιτεία, το οποίο όμως δεν μπορεί να αλλάξει δραστικά την κατάσταση.

Σύμφωνα με τον Eric Holthaus το να εξαφανιστεί το χιόνι από την Καλιφόρνια είναι το χειρότερο σενάριο.

Με το φαινόμενο El Niño να αναμένεται, οι βροχές δεν θα έρθουν πριν τον Οκτώβριο, ενώ ακόμα και οι πλημμύρες τους Τέξας να γίνονταν στην Καλιφόρνια, δεν θα ήταν αρκετές να αλλάξουν την κατάσταση.

ΟΙ δυτικές ΗΠΑ λαμβάνουν το 75% των υδατινών προμηθειών τους από τα λιωμένα χιόνια.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons