Κυριακάτικος πανικός

Αναρτήθηκε από το πρωί ο «Κυριακάτικος πανικός» στα περίπτερα, με τις ανάλογες ραδιοφωνικές παρουσιάσεις.

Κάθε εφημερίδα και ένα απόρρητο σχέδιο (βοηθάνε εδώ και οι διαπραγματεύσεις και οι πολλές... διεθνείς πηγές) για το μέλλον της Ελλάδας μεταξύ Τιτανικού, βράχων και καταστροφής.

Κάθε εφημερίδα και ένα νέο «σκάνδαλο» Βαρουφάκη, που εντελώς συμπτωματικά ανακαλύπτονται και αυτά την Κυριακή.

Κάθε εφημερίδα και μια νέα εσωκομματική διαμάχη με τα πολιτικά κουτσομπολιά για πιθανούς ανατροπείς και νέους Καίσαρες.

Οι ιστορικές ναυαρχίδες του Τύπου αλλά και εκείνες των αυξημένων προσφορών-πωλήσεων συναγωνίζονται στις καταστροφολογικές γενικεύσεις τους επί παντός επιστητού.

Ξεχωρίζει σήμερα το ΒΗΜΑ που μας εξηγεί γιατί ΟΛΟΙ, καθηγητές και πολιτικοί, είναι εναντίον του Μπαλτά. Εμείς βέβαια προ ημερών στο Σύνταγμα αλλά και στην κλειστή εκδήλωση είδαμε βαριά βαριά 180 άτομα υπερήλικες και μια δεκάδα των πλέον φανατικών φιλελεύθερων και άκρως συντηρητικών πολιτικών εκπροσώπων να αντιμάχονται το σχέδιο της κυβέρνησης και του Αριστείδη Μπαλτά.

Το σχέδιο για μια δημοκρατικότερη δημόσια παιδεία, για την αναβάθμιση των εκπαιδευτικών θεσμών, για τον φραγμό στην κατάργηση της δημόσιας ανώτατης εκπαίδευσης διά της μεθόδου των συμβουλίων διοίκησης και άλλων πονηρών διατάξεων του νομοσχεδίου Διαμαντοπούλου κ.λπ.

«Ολοι κατά του Μπαλτά» επαναλαμβάνει το ΒΗΜΑ τονίζοντας σήμερα το ένα από το τρίπτυχο Σαμαρά: όχι στο πανεπιστημιακό άσυλο, ναι στις φυλακές τρίτου τύπου, όχι στους «λαθρο»μετανάστες!

Τις προηγούμενες Κυριακές είδαμε στις ναυαρχίδες του Τύπου τις ανάλογες γενικεύσεις στα υπόλοιπα δύο σκέλη του τρίπτυχου Σαμαρά (την εκστρατεία να μην αφεθούν ελεύθεροι οι μισοπεθαμένοι και το πόσο οι κακοί δουλέμποροι κερδίζουν από τον ανθρώπινο πόνο αλλά ωστόσο κι εμείς δεν μπορούμε να γεμίζουμε τη χώρα με πρόσφυγες που μπορεί να είναι και τζιχαντιστές).

Πηγή: Αντα Ψαρρά - Εφημερίδα των Συντακτών

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 2.000 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons