Στα μαχαίρια στο ΣΥΡΙΖΑ για τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ! Όλο το παρασκήνιο

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου (HealthReport.gr)
Πυρ και μανία είναι πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με την ηγεσία του υπουργείου Υγείας αλλά και τις πολιτικές που προτίθεται να ακολουθήσει με τους γιατρούς του πρώην ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ.
Πληροφορίες του HealthReport.gr σημειώνουν πως ενώ προεκλογικά υπήρχε ξεκάθαρα η θέση πως θα επαναπροσληφθούν όλοι, πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει.
Οι γιατροί του πρώην ΙΚΑ που απομακρύνθηκαν δια χειρός Άδωνι Γεωργιάδη και ανήκουν στις αριστερές πλατφόρμες του ΣΥΡΙΖΑ, περιμένουν να επαναπροσληφθούν όλοι οι γιατροί ανεξάρτητα ποιος έκλεισε και ποιος όχι το ιατρείο του όπως προέβλεπε ο νόμος.
Συνεπικουρούμενοι και από άλλα στελέχη της Κουμουνδούρου, πιέζουν την κυβέρνηση- αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες στο HealthReport.gr – να τηρήσει τα όσα είχε προεκλογικά υποσχεθεί.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως είναι θέμα δικαίωσης για όλους όσοι έπεσαν θύματα των μνημονιακών πολιτικών της προηγούμενης κυβέρνησης και θα πρέπει να επιστρέψουν στο δημόσιο σύστημα με ισότιμες συνθήκες με τους γιατρούς των νοσοκομείων.
Να σημειωθεί πως στην οδό Αριστοτέλους στο υπουργείο Υγείας υπάρχουν διαφορετικές προσεγγίσεις για το πώς πρέπει να αντιμετωπισθεί το θέμα.
Όμως και στις προσπάθειες που έγιναν να επιλυθεί άμεσα το ζήτημα με την επαναφορά όλου του ιατρικού προσωπικού υπήρχαν γραφειοκρατικές αγκυλώσεις από τις υπηρεσίες, λένε πηγές στο HealthReport.gr.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είναι προβληματισμένη για το πώς θα επιλύσει το ζήτημα δεδομένου πως σήμερα το σύστημα της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) είναι πλήρως διαλυμένο και δύσκολα θα …ορθοποδήσει εάν δεν εφαρμοσθεί ένα νέο ολοκληρωμένο σχέδιο.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons