Η μάνα της Άννυ: "Μέχρι να μου τη φέρουν θα πιστεύω οτι είναι ζωντανή" - Καταιγιστικές εξελίξεις

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 4χρονης που εξαφανίστηκε πριν λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr, οι καταθέσεις των γονιών αλλάζουν διαρκώς. Ήδη ειδικό κλιμάκιο ερεύνησε το σπίτι του πατέρα της 4χρονης Άννυ για ίχνη αίματος του μικρού κοριτσιού ενώ εξονυχιστική έρευνα έγινε και στο σπίτι του 70χρονου στην Ομόνοια.

Ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. έψαξαν σπιθαμή προς σπιθαμή και τα δύο σπίτια καθώς στην περίπτωση εγκληματικής ενέργειας ακόμη και αν ο χώρος έχει καθαριστεί υπάρχει η δυνατότητα να εντοπιστούν ίχνη αίματος.Οι πληροφορίες του newsit λένε ότι οι ειδικοί της αστυνομίας εντόπισαν στο σπίτι του πατέρα της μικρής που εξαφανίστηκε ίχνη από σωματικό υγρό, ωστόσο δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Έτσι θα γίνει έρευνα τώρα σε σχέση με το dna της μικρής.

Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα από 3 μεικτά κλιμάκια της ΕΛΑΣ που αποτελούνται από τη Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος, τη Διεύθυνση Ανηλίκων και την Σήμανση.

Εντωμεταξύ, εις βάρος των δυο γονέων καθώς και του ηλικιωμένου που φιλοξενούσε τη μητέρα ασκήθηκε δίωξη.

Υπενθυμίζεται ότι στο σπίτι του ηλικιωμένου βρέθηκαν υπνωτικά χάπια, και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του πατέρα του παιδιού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση πεντάμηνης φυλάκισης για διακεκριμένες φθορές.

Στο Αυτόφωρο οι γονείς της 4χρονης δήλωσαν ότι είναι χρήστες ναρκωτικών ουσιών και ζήτησαν από το δικαστήριο πραγματογνωμοσύνη, κι έτσι τους δόθηκε αναβολή για τις 12 Μαΐου, ενώ ο ηλικιωμένος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος.

Μετά την εκδίκαση, οι δύο γονείς οδηγήθηκαν εκ νέου στο Αστυνομικό Μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- θα συνταχθεί σε βάρος τους δικογραφία με την κατηγορία της ψευδορκίας, καθώς έχουν πέσει σε σειρά αντιφάσεων κατά την προανάκριση.

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της δίκης, ο συνήγορος της υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων, Σταύρος Γεωργίου, έδωσε με τις δηλώσεις του νέα τροπή στην υπόθεση.

Όπως είπε ο δικηγόρος, η 25χρονη μητέρα της Άννυ αναγνώρισε την κόρη της σε φωτογραφία που της έδειξαν οι αστυνομικοί της Ασφάλεια και έδειχνε ένα κοριτσάκι μέσα σε ένα ταξί.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons