Ο σκηνοθέτης των Avengers έκλεισε τον λογαριασμό του στο Twitter μετά από καταιγισμό αρνητικών σχολίων

Πικραμένος από τα σχόλια χρηστών σχετικά με τη νέα του ταινία Avengers: Age of Ultron φαίνεται πως ένιωσε ο σκηνοθέτης Τζος Γουίντον και αποφάσισε να απενεργοποιήσει τον λογαριασμό του στο Twitter, αναφέρει σε άρθρο του το βρετανικό ειδησεογραφικό δίκτυο BBC.

Λάτρεις των κόμικς της Marvel εξέφρασαν, μέσω tweets, τη δυσαρέσκειά τους για την πλοκή της νέας ταινία καθώς και τον τρόπο με τον οποίο απεικονίζεται ο χαρακτήρας της Μαύρης Χήρας, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Σκάρλετ Γιόχανσον.

Προτού προχωρήσει στην ακύρωση του λογαριασμού του στο Twitter, ο Γουίντον ανήρτησε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που υπήρξατε τόσο ευγενείς κι αστείοι και αποτελέσατε για εμένα έμπνευση».

Λίγο αργότερα, ο λογαριασμός είχε απενεργοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι ο Γουίντον ήταν συχνός χρήστης του Twitter.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

Πηγή: Ημερησία

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons