Τι είπε ο δικηγόρος της μητέρας της δολοφονημένης Άννυς στον Ant1

Στο κατά πόσο η μητέρα γνώριζε ή όχι για το φρικτό έγκλημα αναφέρθηκε ο συνήγορος της μητέρας της Άννυ, Στ. Γεωργίου, μιλώντας στο πρωινό του Ant1. 

"Ήδη εκκρεμεί ποινική δίωξη σε βάρος της μητέρας, η οποία δεν έχει καμία σχέση με το αν γνώριζε ή δεν γνώριζε, αν κάλυψε ή δεν κάλυψε. Οι αστυνομικές Αρχές και το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής την άφησε ελεύθερη" τόνισε ο δικηγόρος της μητέρας της Άννυ.

"Η ποινική δίωξη ασκήθηκε για κάποιους λόγους σκοπιμότητας".

"Η μητέρα άφησε το παιδί για να το πάει στη μάνα του. Η μάνα του του το παρέδωσε. Εάν η μάνα δεν μπορούσε να καταλάβει ποιον έχει γεννήσει ποιος θα έπρεπε να καταλάβει" διερωτήθηκε αναφερόμενος στη γιαγιά της Άννυ, διευκρινίζοντας ότι εκείνη ήταν που τη μεγάλωσε στη Βουλγαρία.

Ο κ. Γεωργίου ισχυρίστηκε ότι από το μυαλό της μητέρας δεν πέρασε ποτέ ότι μπορεί ο πατέρας της Άννυ να είχε κάνει κακό στο παιδί. "Ήταν μπροστά σε συζητήσεις με τον πατέρα, που τον καλούσα να πει αν έχει συμβεί κάτι, έστω κατά λάθος, ότι πρέπει να το πει πριν το διαπιστώσουν οι Αρχές γιατί μετά δεν θα μπορέσει να πει ούτε κουβέντα". 

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώπηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons