Τραγωδία: 8χρονο κοριτσάκι σκοτώθηκε πέφτοντας από άμαξα!

Τραγωδία στην Λεχώνια Μαγνησίας όπου ένα 8χρονο κοριτσάκι έχασε την ζωή του όταν  όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ενώ βρίσκονταν πάνω σε μια άμαξα, τα άλογα ξαφνικά αγρίεψαν με αποτέλεσμα να "γυρίσει" και το κοριτσάκι να πέσει και να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι του

Το άτυχο κορίτσι βρίσκονταν στην άμαξα μαζί με τον πατέρα του.

Ο πατέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε προσπάθειες να ηρεμίσει τα άλογα τραβώντας τα γκέμια.

Δεν τα κατάφερε όμως, με αποτέλεσμα η άμαξα να "γυρίσει".

Οι σκηνές που ακολούθησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά τη μεταφορά του κοριτσιού με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ήταν τραγικές όπως αναφέρει το thessaliatv. Ο πατέρας δεν μπορούσε να πιστέψει τι έχει συμβεί, ενώ σοκαρισμένοι προσέρχονταν και οι συγγενείς.
Ο πατέρας της 8χρονης είναι πολύ γνωστός και αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου και διατηρεί γυμναστήριο στην Αγριά. 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons