Έκρυψαν 8χρονο μετανάστη μέσα σε… βαλίτσα!

Έκρυψαν 8χρονο μετανάστη μέσα σε… βαλίτσα
Επιχείρησε να περάσει έτσι από το Μαρόκο στην Ισπανία - Δείτε τις φωτογραφίες

Οι υπάλληλοι στο τελωνείο της Ceuta, ισπανικό σύνορο στο Μαρόκο, σταμάτησαν μια 19χρονη γυναίκα που επιχείρησε να περάσει στην Ισπανία και έκριναν πως φερόταν περίεργα. 

Περνώντας τη βαλίτσα της από το ειδικό μηχάνημα, και περιμένοντας να βρουν μέσα της ναρκωτικά, είδαν με μεγάλη έκπληξη πως εκεί κρυβόταν ένας άνθρωπος!

Οι υπάλληλοι άνοιξαν τη βαλίτσα και το αγόρι βγήκε και τους είπε : «Γεια, με λένε Αμπού»!

Εκτιμάται πως το αγόρι είναι το πολύ οκτώ χρονών και προέρχεται από κάποια υποσαχάρια χώρα. Ήδη έχει παραδοθεί στις υπηρεσίες πρόνοιας. 

Εντοπίστηκε και η μητέρα του, με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, η οποία είπε πως είναι δικό της παιδί και πως περίμενε την άφιξή του. 

Η μητέρα έχει προσωρινή βίζα και ζει στις Κανάριες Νήσους και συνελήφθη μαζί με τη 19χρονη που επιχείρησε να το περάσει στη Ceuta. 

Η αστυνομία διερευνά το περιστατικό και έχει επίσης συλλάβει έναν άνδρα, ο οποίος αναγνωρίστηκε ως ο πατέρας του.
 

ΦΩΤΟ: Έβαλαν 8χρονο μετανάστη μέσα σε βαλίτσα για να τον μεταφέρουν στην Ισπανία

Tags: 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons