Νοσοκόμα σκότωσε βρέφος, κάνοντάς το μπάνιο σε νερό 55 βαθμών Κελσίου!

Μια νοσοκόμα από το Κουίνς συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που ήταν έτοιμη να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο και να αφήσει το φρικτό της έγκλημα πίσω της. Ποιο ήταν αυτό; Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, η απίστευτη νοσοκόμα έκανε μπάνιο ένα κοριτσάκι 22 μηνών. Όμως το νερό ήταν τόσο καυτό, που το δερματάκι της ξεφλούδιζε, κι έτσι το μωρό δεν άντεξε.

Ήταν η δεύτερη μέρα που η 54χρονη Ολουγεμίσι Αντεμπάγιο, είχε αναλάβει τη φροντίδα της μικρής Ναόμι Μοντεσίρε, στο σπίτι της οικογένειας. Το μωρό γεννήθηκε πρόωρα μετά από μόλις 25 εβδομάδες και του έγινε τραχειοτομή, με αποτέλεσμα να αναπνέει με ειδικό σωληνάκι. Όπως αποκάλυψε η γιαγιά της μικρής Ναόμι, παρά το γεγονός πως πέρασε τον πρώτο χρόνο της ζωής της στο νοσοκομείο, χρειαζόταν ακόμα το σωληνάκι για να τρέφεται.

Το περασμένο Σάββατο το απόγευμα, η Αντεμπάγιο αποπειράθηκε να κάνει μπάνιο τη μικρή, ενώ η γιαγιά της βρισκόταν σε κοντινή βιβλιοθήκη, όταν έλαβε το τραγικό τηλεφώνημα της νοσοκόμας. «Το νερό ήταν τόσο καυτό που της κοβόταν η ανάσα και δεν μπορούσε να φωνάξει» είπε η γιαγιά.

«Όταν έφτασα σπίτι, η γυναίκα έτρεχε γύρω γύρω μαζεύοντας κομμάτια δέρματος. Ήταν στο πάτωμα, στην μπανιέρα» είπε. Το μωρό διεκομίσθη στο νοσοκομείο με εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού σε πάνω από το 50% του σώματός του.

Το άτυχο κοριτσάκι πέθανε τη Δευτέρα. Η Αντεμπάγιο, συνελήφθη την Τετάρτη, την ώρα που προσπαθούσε να επιβιβαστεί σε πτήση για τη Νιγηρία και της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Η νοσοκόμα ισχυρίζεται πως δοκίμασε πρώτα το νερό με το χέρι της και πως πρόκειται για ατύχημα, ενώ ο πατέρας του μωρού λέει πως ψεύδεται και γι' αυτό το λόγο επιχείρησε να φύγει από τη χώρα.

Την ίδια ώρα, η φρικιαστική ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το μωρό καλύφθηκε τουλάχιστον μέχρι τη μεσούλα του, από νερό 55 βαθμών Κελσίου για περίπου μισό λεπτό!

Οι αρχές πιστεύουν πως η ανθροποκτονία έγινε από πρόθεση, όμως ακόμα δεν έχουν καταφέρει να έχουν κάποια ιδέα όσο αφορά στο κίνητρο της Αντεμπάγιο.
 
Πηγή: Πρώτο Θέμα
 
Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ



πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons