Οι 5 απίστευτες περιπτώσεις επιζώντων στο Νεπάλ

Χωρίς να αγνοούμε την απελπισία και την καταστροφή που έχει προκαλέσει ο μεγάλος σεισμός στο Νεπάλ στο οποίο σκοτώθηκαν πάνω αό 5.500 άτομα υπάρχουν ιστορίες που σκορπάνε την ελπίδα.

Πέντε περιπτώσεις επιζώντων κάτω από τα χαλάσματα, όταν τα συνεργεία διάσωσης μετρούσαν μόνο νεκρούς, φέρνει ένα πικρό χαμόγελο στα πρόσωπα των ανθρώπων, ότι κάποιος σώθηκε παρά το ότι ήταν σκεπασμένος και θαμμένος από τόνους πέτρας.
 

1.Ο έφηβος

Ο έφηβος Pemba Tamang ανασύρθηκε από τα χαλάσματα πέντε ημέρες μετά το χτύπημα του εγκέλαδου χωρίς σοβαρά τραύματα

Picture by Omar Havana/Getty Images News.

2.Το μωρό
Την Κυριακή μία ομάδα διασωστών και στρατιώτες του Νεπάλ με μικροκάμερα κατάφεραν να εντοπίσουν το βρέφος κάτω από τα χαλάσματα. Το πέντε μηνών μωράκι βρέθηκε παγιδευμένο όταν κατέρρευσε το σπίτι του στο Bhaktapur. Τα συνεργεία τραβούσαν προσεκτικά τούβλο τούβλο για να μην πάθει κάτι και κατάφεραν το έσωσαν

Amul Thapa/Kathmandu Today via AP
Picture by Amul Thapa/Kathmandu Today via AP

3.Ο 26χρονος
Ο 26χρονος Rishi Khanal ήταν παγιδευμένος κάτω από τα ερείπια περισσότερες από 80 ώρες όταν κατέρρευσε το σπίτι του στο Κατμαντού. Αφυδατωμένος, ουρούσε στο μαντήλι του και έβρεχε το στόμα του.

4.Το νεαρό κορίτσι
Στην πόλη Bhaktapur, σώθηκε ένα κοριτσάκι 11 χρονών από το στρατό του Νεπάλ το οποίο ήταν παγιδευμένο κάτω από τόνους πέτρας.

5.Οι δύο ηλικιωμένες γυναίκες
Δύο μεγάλες γυναίκες ηλικίας 70 ετών οι Kanchi Tamang και Maili Tamang ανασύρθηκαν ζωντανές την Πέμπτη όταν συνεργείο του στρατού έφτασε στο σπίτι τους και άρχισε να ψάχνει για επιζώντες

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€ 

 πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons