Σε 4.500 απολύσεις προχωράει η SIEMENS παγκοσμίως

O γερμανικός όμιλος Siemens ανακοίνωσε σήμερα ότι καταργεί άλλες 4.500 θέσεις εργασίας στον κόσμο, από τις οποίες οι 2.200 στη Γερμανία, πέραν της κατάργησης ήδη 7.800 θέσεων στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης που είχε ανακοινωθεί πριν από ένα χρόνο.

Ο όμιλος ο οποίος ξεκίνησε πρόγραμμα για την αποκατάσταση της κερδοφορίας του, λαμβάνοντας μέτρα μεταξύ άλλων, για τη μείωση των δαπανών και εφαρμόζοντας αναδιάρθρωση του τεράστιου χαρτοφυλακίου δραστηριοτήτων του, αποφάσισε πρόσθετα μέτρα για να δραστηριοποιηθεί στην ενέργεια και το φυσικό αέριο, τομείς όπου οι εμπορικές λειτουργίες θα ενοποιηθούν, όπως και σε διάφορες υπηρεσίες που επί μακρόν παρουσιάζουν μικρή κερδοφορία.

Οι 7.800 περικοπές θέσεων εργασίας που έχουν ήδη ανακοινωθεί, με τις 2.900 στη Γερμανία, αφορούν τις διοικητικές υπηρεσίες και τα γενικά έξοδα.

Ο όμιλος του Μονάχου, ο οποίος απασχολεί περισσότερους από 300.000 εργαζόμενους συνολικά, προέβη στην ανακοίνωση αυτή παράλληλα με τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων του για το δεύτερο τρίμηνο του οικονομικού έτους 2014/2015, κατά το οποίο τα καθαρά κέρδη του υπερτριπλασιάστηκαν σε 3,91 δισεκατομμύρια ευρώ, χάρη στα κέρδη από την εκχώρηση των δραστηριοτήτων της στα ακουστικά βαρηκοΐας και τις ηλεκτρικές οικιακές συσκευές.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons