Απολύει 4.500 εργαζόμενους η Siemens

Καταργεί μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας η Siemens λόγω των χαμηλών επιδόσεων της εταιρίας. Tα κέρδη της μειώθηκαν κατά 5% το πρώτο τρίμηνο.

Συγκεκριμένα προχωρά σε απολύσεις 4.500 χιλιάδων ατόμων, τα μισά εκ των οποίων στη Γερμανία, προβαίνει η εταιρία Siemens.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, η εταιρία αντιμετωπίζει σημαντικές δυσκολίες λόγω της χαμηλής ζήτηση και της πτώσης των τιμών σε βασικές της επιχειρησιακές μονάδες. 

Η κατάργηση τόσο μεγάλου αριθμού θέσεων είναι αποτέλεσμα των χαμηλών επιδόσεων της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, τα κέρδη της εταιρίας μειώθηκαν κατά 5% στο πρώτο τρίμηνο – όντας χαμηλότερα από τις προσδοκίες της αγοράς – αποτέλεσμα οφειλόμενο στο γεγονός ότι η ψηφιακή της εργοστασιακή μονάδα δημιούργησε προβλήματα στο ενεργειακό τμήμα του ομίλου.πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons