Πάτρα :καταρρέουν οι εφημερίες σε ΠΠΝΠ- Άγιος Ανδρέας – Καραμανδάνειο και 409

ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Έρχεται τσουνάμι επίσχεσης εργασίας από ειδικευόμενους γιατρούς
Θέμα ακόμα και ωρών είναι δεκάδες ειδικευόμενοι γιατροί στα δημόσια νοσκομεία της Πάτρας, αλλά και του συνόλου της Δυτικής Ελλάδος να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας απαιτώντας την καταβολή δεδουλευμένων για εφημερίες που έχουν πραγματοποιήσει από τον Ιανουάριο μέχρι και σήμερα, με αποτέλεσμα να αντιμετώπισαν ακόμα και πρόβλημα επιβίωσης,

Οι ειδικευόμενοι στα νοσοκομεία της Πάτρας έχουν προγραμματίσει για σήμερα συνελεύσεις προκειμένου να αποφασίσουν την πραγματοποίηση επίσχεσης εργασίας κρεμώντας την άσπρη μπλούζα.

ΠΠΝΠ, Άγιος Ανδρέας, Καραμανδάνειο, πρώην 409 , όλα τα κέντρα υγείας στην Αχαΐα καθώς και όλα τα Νοσοκομεία στο Νομό Ηλείας και στο νομό Αιτωλοακαρνανίας αναμένεται ακόμα ενδεχομένως και εντός της ημέρας να βρεθούν αντιμέτωπων με το φάντασμα της αδυναμία εκτέλεσης εφημεριών καθώς οι ειδικευόμενοι σε επωμίζονται μεγάλο μέρος αυτών.

Όπως καταγγέλλουν οι ειδικευόμενοι γιατροί «δεν υπάρχει ως τώρα καμία απολύτως συγκεκριμένη δέσμευση από τις πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Υγείας και Οικονομικών για την αποπληρωμή των δεδουλευμένων εφημεριών από 1/1/15 και μετά, ούτε για τα οφειλόμενα του 2013». Τα ποσά που διεκδικούν οι ειδικευόμενοι είναι περίπου 500 ευρώ για τις εφημερίες τους κάθε μήνα, δηλαδή 2.000 ευρώ για το πρώτο τετράμηνο του έτους – ενώ ανάλογα με το νοσοκομείο υπάρχει και οφειλή για τις εφημερίες του 2013. Σημειωτέον ότι ο μηνιαίος μισθός του ειδικευόμενου γιατρού ανέρχεται σε περίπου 1.100 ευρώ.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons