Επείγουσα Ιατρική: 4μηνο e-learning Πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ένα πολύ ενδιαφέρον 4μηνο e-learning Πρόγραμμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών αφορά την ιατρική εκπαίδευση στον τομέα της επείγουσας ιατρικής
Βασικός σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή και εμπέδωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων, οι οποίες απαιτούνται στην κλινική διαγνωστική και ειδική θεραπευτική των οξέων και απειλητικών για τη ζωή του ασθενούς συμπτωμάτων. Τα συμπτώματα αυτά εμφανίζονται, είτε ως ασθένειες είτε ως επιπλοκές ασθενειών ή ειδικών για τον οργανισμό φυσιολογικών κλινικών καταστάσεων είτε ως απότοκος σοβαρών και επιπλεγμένων τραυματισμών.
Tο Πρόγραμμα απευθύνεται σε ιατρούς που έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα Επείγουσας Ιατρικής, σε ιατρούς υπηρεσίας υπαίθρου, σε ειδικευόμενους, σε ιατρούς Γενικής Ιατρικής καθώς και σε λοιπούς επαγγελματίες και στελέχη του υγειονομικού χώρου.
Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος είναι Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών Σεραφείμ Νανάς, ο οποίος έχει την ευθύνη για το σχεδιασμό, την υλοποίηση και την παρακολούθηση της ακαδημαϊκής διαδικασίας για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Επείγουσα Ιατρική: Αντιμετωπίζουμε συμπτώματα και δε θεραπεύουμε ασθένειες
Περαιτέρω και σύμφωνα με το βασικό αξίωμα της Επείγουσας Ιατρικής ότι «αντιμετωπίζουμε συμπτώματα και δε θεραπεύουμε ασθένειες», το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό αντικείμενο επικεντρώνεται στους ακόλουθους ειδικούς στόχους:
  • την κατανόηση, 
  • την αναγνώριση,
  • την ταξινόμηση, 
  • την αξιολόγηση, και 
  • την αντιμετώπιση αυτών των συμπτωμάτων, σε ένα βασικό πλαίσιο Ειδικής Επείγουσας Ιατρικής.
Κατά την εξέλιξη του προγράμματος, γίνεται τόσο παρουσίαση όσο και παθοφυσιολογική επεξήγηση των οξέων και απειλητικών για τη ζωή συμπτωμάτων, καθώς και αναλύεται η αντιμετώπιση αυτών με την εφαρμογή συγκεκριμένων τεχνικών, δεξιοτήτων, καθώς και γνώσεων κλινικής φαρμακολογίας.
Απονέμεται Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης
Προθεσμία Υποβολής Αιτήσεων: 22/5/2015 – Έναρξη Μαθημάτων: 25/5/2015


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons