Η ζήλια οδήγησε τον 27χρονο να σκοτώσει την 4χρονη κόρη του

Ως μία από τις πιο δύσκολες υποθέσεις που έχουν χειριστεί περιέγραψαν έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής την υπόθεση της δολοφονίας της 4χρονης Αννυ από τον πατέρα της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του "ΒΗΜΑτος", οι Αρχές μιλούν για ένα ειδεχθές και πρωτόγνωρο έγκλημα τόσο για τα ελληνικά δεδομένα όσο και σε διεθνές επίπεδο, με δράστη τον 27χρονο πατέρα του μικρού κοριτσιού, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του.

Το κίνητρο κατά τις εκτιμήσεις των Αρχών, καθώς ο ίδιος δεν το έχει αποκαλύψει, είναι ότι προέβη στην πράξη αυτή από ζήλια, επειδή η μητέρα της μικρής είχε έναν σύντροφο στη Γερμανία, που της έδινε χρήματα και ήταν πολύ ευχαριστημένη μαζί του.

Σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής βρέθηκε αίμα της τετράχρονης, αλλά και του 27χρονου σε διάφορα σημεία του υπόγειου διαμερίσματος επί της Μιχαήλ Βόδα, καθώς σε πολλά αντικείμενα όπως σε σεντόνια, παπλώματα, μαχαίρι κλπ.

Ο δράστης παραδέχθηκε ότι μετά το έγκλημα πούλησε την κούνια, το καρότσι και τα παιχνίδια του παιδιού για 55 ευρώ σε έναν υπήκοο Ρουμανίας, ενώ περιγράφοντας το έγκλημα είπε ότι είχε βάλει πετσέτες στα τζάμια του υπόγειου διαμερίσματος, για να μην φαίνονται οι υδρατμοί από το βράσιμο των μελών του κοριτσιού.

Το άτυχο κορίτσι έφτασε στην Ελλάδα στα τέλη Φεβρουαρίου. Μέχρι τότε ζούσε στην Βουλγαρία με τον παππού του και τη γιαγιά του.

Ο δράστης παραδέχτηκε ότι αφότου ήρθε το κορίτσι στην Ελλάδα, το κακοποιούσε χτυπώντας το και χρησιμοποιώντας κρύο νερό, για να το κάνει μπάνιο. Στα κλάματα και τις φωνές του παιδιού κανείς από την πολυκατοικία δυστυχώς δεν αντέδρασε.

Το έγκλημα έγινε μεταξύ 8-9 Απριλίου μέσα στο υπόγειο διαμέρισμα, όπου διέμενε ο πατέρας της 4χρονης. Η σορός του άτυχου κοριτσιού «εξαφανίστηκε με ιδιαίτερα ειδεχθή τρόπο», γεγονός που όπως τόνισε η Αστυνομία «καθιστά αδύνατη την ανεύρεσή της».

Ο δράστης στην απολογία του επέμεινε ότι βρήκε το παιδί νεκρό νωρίς το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής και ότι μετά από κάποια ώρα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει.

Αφού κατάλαβε τι είχε κάνει, άρχισε το διαμελισμό και το βράσιμο των μελών του παιδιού. Τα τελευταία κομμάτια τα πέταξε την Κυριακή του Πάσχα, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η αστυνομία.

Μάρτυρας-κλειδί στην υπόθεση είναι φίλος του δράστη, που ζει στην Βουλγαρία, ο οποίος αποκάλυψε και τις περιγραφές της αποτρόπαιας πράξης του παιδοκτόνου στους αστυνομικούς.  

Οι γονείς της τετράχρονης οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον εισαγγελέα συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. Ο 27χρονος δεν ζήτησε προθεσμία, οπότε θα απολογηθεί άμεσα, ενώ η 25χρονη μητέρα αναμένεται να απολογηθεί στις 7 Μαΐου.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στο Carrefour και κέρδισε 200 ευρώ

 


πηγή: alfavita.gr


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *





Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons