Διαβεβαιώσεις Μάρδα – Ξανθού ότι θα πληρωθούν έως τις 27 Μαΐου οι εφημερίες του 2015

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών ανέφερε στους ειδικευόμενους ότι στις 23 του μήνα θα αποδεσμευτεί ολόκληρο το ποσό που αφορά τις εφημερίες του πρώτου τριμήνου.
Νέες διαβεβαιώσεις ότι θα εξοφληθούν οι εφημερίες του πρώτου τριμήνου του έτους, έλαβαν οι ειδικευόμενοι νοσοκομειακοί γιατροί.

Το συντονιστικό τους όργανο πραγματοποίησε την Παρασκευή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (ΓΛΚ) και στο υπουργείο Υγείας.

Αντιπροσωπεία των γιατρών είχε συνάντηση με τους αναπληρωτές υπουργούς Οικονομικών και Υγείας.

Ο μεν Δημήτρης Μάρδας (φωτό δεξιά) ανέφερε στους γιατρούς ότι στις 23 Μαΐου θα αποδεσμευτεί από το Γενικό Λογιστήριο το σύνολο του κονδυλίου που έχει εγκριθεί για τις δεδουλευμένες εφημερίες του πρώτου τριμήνου του έτους.

Ο δε Ανδρέας Ξανθός (φωτό αριστερά) τόνισε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια από το υπουργείο Υγείας ώστε να αρχίσει η αποπληρωμή των δεδουλευμένων από τις 27 Μαΐου και να ολοκληρωθεί η εξόφληση των υπερωριών για τους εργαζόμενους μέσα στον Ιούνιο.

Επίσχεση

Σημειώνεται ότι σε επίσχεση εργασίας και κινητοποιήσεις βρίσκονται οι ειδικευόμενοι των νοσοκομείων της Αττικής “Ευαγγελισμός”, Κρατικό Νίκαιας, “Σισμανόγλειο”, “Ερυθρός Σταυρός”, “Αμαλία Φλέμινγκ”, “Παμμακάριστος”, “Γ. Γεννηματάς”, Ογκολογικό “Άγιοι Ανάργυροι”, “Αττικόν” και “Μεταξά”.

Οι γιατροί ζητούν να δρομολογηθούν οι διαδικασίες εξόφλησης των εφημεριών (νοσοκομεία, πάρεδροι, γενικό λογιστήριο, Ενιαία Αρχή Πληρωμών), ώστε εντός Μαΐου να φτάσει στους λογαριασμούς των γιατρών το σύνολο των εφημεριών του πρώτου τριμήνου.

Κονδύλια

Καλούν την πολιτική ηγεσία να διαθέσει συμπληρωματικά κονδύλια στα νοσοκομεία στα οποία τα εγκεκριμένα ποσά δεν επαρκούν και να γίνει δεκτή η επισήμανση από τις ίδιες τις οικονομικές υπηρεσίες των νοσοκομείων, ότι η ενταλματοποίηση πρέπει να υπολογιστεί στο άθροισμα του ποσού του τριμήνου, ώστε να αποφευχθούν οριζόντιες περικοπές.

Οι γιατροί ζητούν να συμπεριληφθούν άμεσα στην αποπληρωμή των εφημεριών τα νοσοκομεία ΝΙΜΤΣ, “Αρεταίειο” και “Αιγινήτειο”.


πηγή: stithoskopio


Καλωσορίσατε στη σελίδα μας

ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Δήλωσε τώρα συμμετοχή για ένα
Δωρεάν μάθημα. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα.

Από όποιο μέρος της Ελλάδας και αν προέρχεστε έχετε ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα στην εκπαίδευση με τους μαθητές που ζουν στη πρωτεύουσα ή σε μεγάλες πόλεις. Η απόσταση εκμηδενίζεται, ο καθηγητής είναι ακριβώς μπροστά σας, έχετε άμεση επικοινωνία μαζί του σε ένα live μάθημα!

Η μελέτη , η μεθοδικότητα και η επιμονή σας θα σας οδηγήσουν στην εκπλήρωση των στόχων σας

Δικός μας στόχος είναι οι μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το μάθημα της βιολογίας, γιατί αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που εξασφαλίζει την επιτυχία τους για υψηλές επιδόσεις στις πανελλαδικές τους εξετάσεις. Το διάβασμα πρέπει να είναι αποδοτικό, για αυτό και η σωστή εκπαίδευση στοχεύει στο να μας μάθει πώς να μαθαίνουμε. Μέσα από αυτό το ταξίδι ο κάθε μαθητής ανακαλύπτει τον προσωπικό του τρόπο μελέτης, οπότε εκτός από αποδοτικό, το διάβασμα γίνεται και ευχάριστο!

Στόχος της διδακτέας ύλης που καθορίζει το Υπουργείο είναι η ευαισθητοποίηση και ο προβληματισμός των μαθητών όσον αφορά σύγχρονα θέματα που συνδέονται άμεσα με τη ζωή, την υγεία και το περιβάλλον τους. Η δομή των σχολικών βιβλίων βιολογίας βοηθά το μαθητή να ανακαλέσει ήδη υπάρχουσες γνώσεις, να συνδέσει την καθημερινή του ζωή με τις γνώσεις που αποκτά, αλλά και να ενδιαφερθεί για περαιτέρω μελέτη και να αποκτήσει μέθοδο επεξεργασίας διαφόρων θεμάτων.


Αφήστε τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας:

Ονοματεπώνυμο *

Email *
Τηλ. Επικοινωνίας *

Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Macys Printable Coupons